Profile: Ίδρυση γραφείων σε Ντουμπάι και Λονδίνο

Τετάρτη, 11 Απριλίου 2012 13:17

Την ίδρυση γραφείων στο Ντουμπάι και στο Λονδίνο ανακοίνωσε η Profile, στο πλαίσιο του στρατηγικού της σχεδιασμού για ανέλιξη στις αγορές του εξωτερικού.

Σύμφωνα με την εταιρεία, το γραφείο στο Ντουμπάι έχει στόχο την υποστήριξη των τοπικών αντιπροσώπων της εταιρείας στην περιοχή της Μέσης Ανατολής και Βορείου Αφρικής για τη βέλτιστη προώθηση των προϊόντων της, με έμφαση στο Islamic Banking και το Investment Management.

Το γραφείο στο Λονδίνο στοχεύει στην ενεργό προώθηση των λύσεων Wealth Management, Asset & Fund Management και Private Banking, στην τοπική αγορά.

«Τα γραφεία σε Ντουμπάι και Λονδίνο αποτελούν συνέχεια και επέκταση τη στρατηγικής που οδήγησε στη δημιουργία των γραφείων της εταιρείας στη Γενεύη, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική εξάπλωση της εταιρείας στα σημαντικότερα χρηματοοικονομικά κέντρα ανά τον κόσμο και προσφέροντας ολοκληρωμένη τοπική υποστήριξη σε υφιστάμενους και νέους πελάτες», επισημαίνει η Profile σε ανακοίνωσή της.

«Με σύμμαχο την εμπειρία μας στο χώρο καθώς και τη σταθερή μας ανάπτυξη για περισσότερα από 20 χρόνια, έχουμε τη σιγουριά ότι οι λύσεις της PROFILE, IMSplus για Wealth Management και FMS για Core Banking είναι πλέον αρκετά ώριμες ώστε να ικανοποιήσουν τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών αγορών για προηγμένα συστήματα διαχείρισης χρηματοοικονομικών υπηρεσιών», δήλωσε ο κ. Χ. Στασινόπουλος, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΠΡΟΦ



Σχολιασμένα