Αρση αναστολής διαπραγμάτευσης για τις μετοχές της Ιπποτούρ

Πέμπτη, 12 Απριλίου 2012 09:55

Την άρση της αναστολής διαπραγμάτευσης των μετοχών της Ιπποτούρ Α.Ε., από σήμερα 12 Απριλίου 2012, αποφάσισε ο πρόεδρος του Χ.Α., κ. Σωκράτης Λαζαρίδης, καθόσον η εταιρεία προέβη στη σύνταξη και επαναδημοσίευση της ετήσιας οικονομικής έκθεσης της χρήσης 2011.

«Πλέον εκλείπει ο λόγος θέσης των μετοχών της σε καθεστώς αναστολής διαπραγμάτευσης», αναφέρει το Χ.Α. σε ανακοίνωσή του, σημειώνοντας πως από την ίδια ημερομηνία oι μετοχές της εταιρείας θα τεθούν υπό διαπραγμάτευση στην κατηγορία «Επιτήρηση».

Εν τω μεταξύ, μετά από σχετική απόφαση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, οι μετοχές των εταιρειών Ιντερτέκ, Imperio-Argo, Alapis, Κούμπας Συμμετοχών, Σάνυο Ελλάς και Alsinco παραμένουν σε αναστολή διαπραγμάτευσης, καθώς συνεχίζουν να υφίστανται οι λόγοι για τους οποίους τέθηκαν σε αναστολή διαπραγμάτευσης.

«Η συνέχιση της αναστολής των ανωτέρω μετοχών κρίνεται αναγκαία για την προστασία των επενδυτών, δεδομένου ότι δε διασφαλίζεται προσωρινά η ομαλή λειτουργία της αγοράς των μετοχών της εν λόγω εταιρείας», επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΤΕΤ



Σχολιασμένα