Νέες αναφορές Λαγκάρντ στην ελληνική πολιτική σκηνή

Πέμπτη, 12 Απριλίου 2012 23:06
UPD:23:17

Νέες αναφορές στην πολιτική σκηνή της Ελλάδας έκανε η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ, αναγνωρίζοντας παράλληλα το θάρρος του ελληνικού λαού και τις θυσίες που επωμίστηκε.

Νέες αναφορές στην πολιτική σκηνή της Ελλάδας έκανε η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ, αναγνωρίζοντας παράλληλα το θάρρος του ελληνικού λαού και τις θυσίες που επωμίστηκε.

«Ένας συνασπισμός των πολιτικών παρατάξεων μπορεί να ισχυροποιήσει και να είναι οδηγός στη δύσκολη δοκιμασία που πρέπει να κάνει η χώρα», τόνισε η Κριστίν Λαγκάρντ. Χαρακτήρισε επίσης «θετικό» το γεγονός ότι ο Λουκάς Παπαδήμος «βρίσκεται σε αυτό το πνεύμα» και δήλωσε ότι αναγνωρίζει τις προσπάθειες της κυβένρησής του.

«Το θάρρος των Ελλήνων είναι σημαντικό και πρέπει να αναγνωριστεί», επισήμανε παράλληλα η Λαγκάρντ, αναφερόμενη συγκεκριμένα στους Έλληνες δημοσίους υπαλλήλους, τους εργαζόμενους και όσους όπως, είπε «πληρώνουν τους φόρους τους και δέχονται τη θυσία των περικοπών σε συντάξεις και σε μισθούς».

ΝΔ: Ο ελληνικός λαός θα εκφράσει ελεύθερα τη βούλησή του

ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ
Η Κρ. Λαγκάρντ για τους Ελληνες και τις εκλογές

Η Κρ. Λαγκάρντ για τους Ελληνες και τις εκλογές

«Ο ελληνικός λαός θα εκφράσει ελεύθερα τη βούλησή του στις εκλογές της 6ης Μαΐου», σχολίασε από την πλευρά του ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γ. Μιχελάκης, αναφερόμενος στις δηλώσεις της επικεφαλής του ΔΝΤ.

Τόνισε ακόμη ότι η χώρα «πρέπει να σηκωθεί και πάλι στα πόδια της», επαναλαμβάνοντας πως η «ανάγκη ισχυρής λαϊκής εντολής και αυτοδύναμης κυβέρνησης είναι οι απαραίτητες προϋποθέσεις για να τα καταφέρει».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα