Νέα μονάδα στη Θεσσαλονίκη από την Μπήτρος Συμμετοχική Α.Ε.

Τετάρτη, 15 Μαΐου 2002 17:21

Στη δημιουργία σύγχρονης μονάδας κατεργασίας αποθήκευσης και διακίνησης προϊόντων σιδήρου και χάλυβα στη Βιομηχανική Περιοχή Σίνδου Θεσσαλονίκης, προχώρησε η εταιρεία Μπήτρος Συμμετοχική Α.Ε.

Το Κέντρο Εξυπηρέτησης Εμπόρων και Τελικών Χρηστών Χαλυβουργικών Προϊόντων (Steel Service Center) της Μπήτρος Μεταλιμπέξ ΑΕΒΕ θα εγκαινιαστεί το Σάββατο 1 Ιουνίου από τον υπουργό Ανάπτυξης κ. Ακη Τσοχατζόπουλο.

Το κέντρο αυτό, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, είναι εγκατεστημένο σε οικόπεδο έκτασης 82 στρεμμάτων και αποτελείται από αποθηκευτικούς και βιομηχανικούς χώρους συνολικού εμβαδού 12.000 τμ, με άμεση προοπτική περαιτέρω επέκτασης, και κτίριο διοίκησης 1.200 τ.μ. Η ανέγερσή του ξεκίνησε στις αρχές του 2000 και ολοκληρώθηκε στα τέλη του 2001. Η επενδυτική δαπάνη ανήλθε στο ποσό των 2,5 δισ. δρχ.

Η Μπήτρος Μεταλιμπέξ ΑΕΒΕ, η οποία κατά τα τρία τέταρτα ανήκει στη Μπήτρος Συμμετοχική ΑΕ και κατά το υπόλοιπο στην οικογένεια Ισχνόπουλου, προέρχεται από τη συγχώνευση της Μεταλιμπέξ ΑΒΕΤΕ και της Μπήτρος Βορείου Ελλάδος ΑΕΒΕ, που πραγματοποιήθηκε στα μέσα του 2000. Βασική δραστηριότητα της εταιρείας είναι η εισαγωγή, αποθήκευση, επεξεργασία και διανομή χαλυβουργικών προϊόντων.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΜΠΤΚ



Σχολιασμένα