Unisystems: Ανέλαβε έργο διεπιχειρησιακού Banking

Πέμπτη, 16 Μαΐου 2002 15:42

Η σημερινή τακτική γενική συνέλευση της Unisystems ενέκρινε τη διανομή μερίσματος 0,12 ευρώ για τη χρήση του 2001.

Ο πρόεδρος της εταιρείας Απόστολος Δοξιάδης ανακοίνωσε, ότι η Unisystems ανέλαβε -κατόπιν διεθνούς διαγωνισμού- την υλοποίηση έργου διεπιχειρησιακού Banking (B2B Banking), στη νέα κοινή εταιρεία που πρόκειται να ιδρυθεί από την Εμπορική Τράπεζα και την Credit Agricole και θα δραστηριοποιείται στον τομέα της καταναλωτικής πίστης.

Ηδη οι υπογεγραμμένες συμβάσεις για τη χρήση του 2002 ξεπερνούν τα 15 δισ. δρχ. Κατά την παρελθούσα χρήση ο κύκλος εργασιών ανήλθε στα 19,4 δισ. δρχ. ενώ τα κέρδη προ φόρων διαμορφώθηκαν στα τέσσερα δισ. δρχ. Στο πρώτο τρίμηνο της τρέχουσας χρήσης η εταιρεία αύξησε τον κύκλο εργασιών κατά 70% και τα προ φόρων κέρδη κατά 40%.

Αναφορικά με τη δραστηριοποίηση της εταιρείας στο εξωτερικό, η θυγατρική Financial Tecnologies θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος. Προς την κατεύθυνση αυτή σημαντικό ρόλο θα παίξει και η αποκλειστική συνεργασία με τη Unisys Corporation, καθώς εκτός απο την αποκλειστική συνεργασία στην ελληνική αγορά, η Unisys αναθέτει πλέον στη Unisystems την υλοποίηση εξειδικευμένων έργων στον ευρύτερο χώρο της ΝΑ Ευρώπης.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα