Επισκόπηση οικονομικού Τύπου

Παρασκευή, 27 Απριλίου 2012 10:17

* ΕΞΠΡΕΣ: Παράταση μέχρι 1η Ιουνίου για επενδυτικές προτάσεις

Στο βασικό της θέμα η εφημερίδα επισημαίνει ότι "παρατείνεται εως την 1η Ιουνίου η προθεσμία υποβολής επενδυτικών σχεδίων στο πλαίσιο του αναπτυξιακού νόμου 3908/2011, με στόχο οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες να αξιοποιήσουν τις θετικές ρυθμίσεις που ψηφίστηκαν πρόσφατα από τη Βουλή".

* ΗΜΕΡΗΣΙΑ: Εκτακτη Σύνοδος για την ανάπτυξη

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "σε έκτακτη σύνοδο Κορυφής της Ευρωζώνης, που σύμφωνα με πληροφορίες θα συγκληθεί την Παρασκευή 25 Μαΐου αναμένεται να συζητηθεί η πρόταση ενός Συμφώνου για την ανάπτύξη που θα συμπληρώνει το δημοσιονομικό σύμφωνο".

* ΚΕΡΔΟΣ: Εντολή της τρόικας για ελέγχους με αυστηρά χρονοδιαγράμματα

Η εφημερίδα γράφει ότι "σε ελεγκτικό κλοιό εως τον Ιούνιο θα βρεθεί ανεξαρτήτως του αποτελέσματος των εκλογών η ελίτ των φορολογουμένων, η οποία απειλείται με άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών και δέσμευση της κινητής και ακίνητης περιουσίας τους στην περίπου που εντοπισθούν να φοροδιαφεύγουν".

* Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: Παράταση προσαρμογής στις χώρες του μνημονίου

Η εφημερίδα τονίζει ότι "εντείνονται οι διαβουλεύσεις κυρίως σε επίπεδο Κομισιόν, αλλά και σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, για χορήγηση χρονικής παράτασης στις μνημονιακές χώρες, προκειμένου να πετύχουν στους δημοσιονομικούς στόχους".

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα