Κ. Μίχαλος: «Όχι» σε ακυβερνησία

Δευτέρα, 07 Μαΐου 2012 14:54

Έκκληση στους πολιτικούς να παραμείνουν νηφάλιοι απηύθυνε ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και του EBEA, Κ. Μίχαλος, προειδοποιώντας ότι έστω και μικρή περίοδος ακυβερνησίας θα δώσει τη «χαριστική βολή» στην αγορά.

Έκκληση στους πολιτικούς να παραμείνουν νηφάλιοι απηύθυνε ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών Κ. Μίχαλος, προειδοποιώντας ότι έστω και μικρή περίοδος ακυβερνησίας θα δώσει τη «χαριστική βολή» στην αγορά.

Ερωτηθείς για την επόμενη μέρα των εκλογών, ο κ. Μίχαλος εκτίμησε ότι το εκλογικό αποτέλεσμα καθιστά δύσκολο, αλλά όχι αδύνατο τον σχηματισμό κυβέρνησης. Πρόσθεσε μάλιστα ότι «τώρα στα δύσκολα» θα κριθεί η ωριμότητα και η σωφροσύνη των πολιτικών αρχηγών της χώρας.

Επισήμανε ακόμη ότι είναι εμφανές πως ο ελληνικός λαός εκφράστηκε με θυμό και κάλεσε τους πολιτικούς «να σταματήσουν να λαϊκίζουν και να σκέφτονται μόνο τα μικροκομματικά τους οφέλη, να ομονοήσουν και να βάλουν πάνω από όλα την πατρίδα και την έξοδό της από την κρίση». Και αυτό, συμπλήρωσε, «δεν σημαίνει ότι η νέα κυβέρνηση -αν προκύψει- θα πρέπει να ακολουθήσει απαρέγκλιτα τους όρους των μνημονίων».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα