Πλαίσιο: Διανομή μερίσματος 0,08 ευρώ/μετοχή

Στις 22 Μαΐου η αποκοπή
Τρίτη, 15 Μαΐου 2012 14:46

Σε 1.766.400,00 ευρώ, ήτοι 0,08 ευρώ ανά μετοχή, ανέρχεται το μέρισμα που θα διανείμει η Πλαίσιο Computers για τη χρήση 2011, με απόφαση της χθεσινής ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της εταιρείας.

Σημειώνεται ότι από το ανωτέρω ποσό, βάσει του ν. 3943/2011, παρακρατείται ο αναλογούν στο μέρισμα φόρος ποσοστού 25% και συνεπώς το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό του μερίσματος ανά μετοχή θα ανέλθει σε 0,06 ευρώ.

Ημερομηνία αποκοπής ορίσθηκε η Τρίτη, 22 Μαΐου 2012. Διευκρινίζεται ότι με βάση τον Κανονισμό του Χ.Α. οι εταιρικές πράξεις από 01.01.2009 διενεργούνται σύμφωνα με τον κανόνα «record date» που αντικαθιστά τον κανόνα «trade date». Σύμφωνα με τον κανόνα αυτό, δικαιούχοι της εταιρικής πράξης (εν προκειμένω του μερίσματος) είναι οι επενδυτές που είναι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Σ.Α.Τ. της σχετικής ημέρας (record date). Συνεπώς δικαιούχοι του ως άνω μερίσματος είναι οι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Συστήματος Αΰλων Τίτλων της Εταιρείας κατά την record date, ήτοι την Πέμπτη, 24 Μαΐου 2012.

Η καταβολή του μερίσματος θα ξεκινήσει την Τετάρτη, 30 Μαΐου 2012 και θα πραγματοποιηθεί από την πληρώτρια τράπεζα EFG Eurobank Ergasias.

Νέος διευθύνων σύμβουλος ο Κων/νος Γεράρδος

Εν τω μεταξύ, σε συνέχεια σημερινής απόφασης του διοικητικού συμβουλίου σχετικά με τον ορισμό και του κ. Κωνσταντίνου Γεράρδου ως Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας, το δ.σ. ανασυγκροτήθηκε σε σώμα ως ακολούθως:

α) Γεώργιος Γεράρδος, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος,

β) Κωνσταντίνος Γεράρδος, Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος,

γ) Γεώργιος Λιάσκας, εκτελεστικό Μέλος,

δ) Νικόλαος Τσίρος, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό Μέλος,

ε) Αντιόπη-Άννα Μαύρου, μη εκτελεστικό Μέλος,

στ) Ηλίας Κλης, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό Μέλος



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΠΛΑΙΣ



Σχολιασμένα