ΟΛΠ: Διαγωνισμός για εκποίηση δύο ανενεργών πλοίων

Τετάρτη, 16 Μαΐου 2012 15:44

Τη διενέργεια ανοιχτού πλειοδοτικού διαγωνισμού για την εκποίηση και απομάκρυνση από το λιμάνι του Πειραιά δύο επιβατηγών οχηματαγωγών πλοίων, αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο του ΟΛΠ .

Πρόκειται για το «Jet Ferry 1», συμφερόντων της εταιρείας G.A Ferries του Γεράσιμου Αγούδημου και το «Μακεδονία» συμφερόντων της ΣΑΟΣ.

Η τιμή εκποίησης για το «Μακεδονία» αρχίζει από τα 531.520 ευρώ και για το «Jet Ferry 1» απο τα 4.493.440 ευρώ.

Το 2011 απομακρύνθηκαν από το λιμάνι του Πειραιά, μετά απο διαγωνισμό, άλλα επτά ανενεργά πλοία της εταιρείας G.A. Ferries, έναντι συνολικού τιμήματος 7.200.300 ευρώ, συν ΦΠΑ.

Επίσης, το 2011 ανατέθηκε στην εταιρεία GENOA TECHNICAL BUR, μετά από διαγωνισμό, το έργο εκτίμησης για απομάκρυνση 50 ανενεργών πλοίων και πλωτών ναυπηγημάτων, που βρίσκονται εντός των λιμενικών εγκαταστάσεων του ΟΛΠ ΑΕ, στο Πέραμα και στη Σαλαμίνα.

Ο Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς ΟΛΠ ανακοίνωσε, επίσης, τη διενέργεια δημόσιου πλειοδοτικού διαγωνισμού για την παραχώρηση της χρήσης για την τοποθέτηση ηλεκτρονικών θυρίδων φύλαξης στους επιβατικούς σταθμούς και στις αίθουσες αναμονής του Κεντρικού Λιμένα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα