Διεθνές συνέδριο για την ποιότητα των στατιστικών

Παρασκευή, 25 Μαΐου 2012 17:25

Η ΕΛΣΤΑΤ σε συνεργασία με τη EUROSTAT οργανώνουν το «Ευρωπαϊκό Συνέδριο για την Ποιότητα των Επίσημων Στατιστικών Q2012».

Η ΕΛΣΤΑΤ σε συνεργασία με τη EUROSTAT οργανώνουν το «Ευρωπαϊκό Συνέδριο για την Ποιότητα των Επίσημων Στατιστικών Q2012», από 30 Μαΐου - 1 Ιουνίου 2012, στο Μέγαρο Αθηνών.

Το Συνέδριο Q2012 θα εστιάσει ιδιαίτερα στη βελτίωση της ποιότητας, μέσω του ανασχεδιασμού των στατιστικών συστημάτων και των καινοτομιών στον τομέα της ποιότητας. Το Συνέδριο διαρθρώνεται σε 37 συνεδρίες, στο πλαίσιο των οποίων θα παρουσιαστούν 129 εξαιρετικού ενδιαφέροντος εργασίες οι οποίες έχουν ήδη προσελκύσει το ενδιαφέρον 300 περίπου στατιστικών από 45 χώρες. Πέντε παράλληλα εκπαιδευτικά σεμινάρια με στατιστική θεματολογία θα προηγηθούν του Συνεδρίου, στις 29 Μαΐου 2012.

Τρείς, διακεκριμένοι στο στατιστικό χώρο, ομιλητές θα πλαισιώσουν με τις ομιλίες τους τις ημέρες του Συνεδρίου. Επίσης, την τελευταία ημέρα, θα πραγματοποιηθεί συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με θέμα την επίδραση της οικονομικής κρίσης στην ποιότητα των επίσημων στατιστικών.

Όλο το απαραίτητο πληροφοριακό υλικό του Συνεδρίου υπάρχει διαθέσιμο στην ιστοσελίδα www.Q2012.gr .

Την οργάνωση και γραμματειακή υποστήριξη του συνεδρίου έχει αναλάβει η εταιρία AFEA Travel & Congress.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα