Επισκόπηση οικονομικού Τύπου

Σάββατο, 26 Μαΐου 2012 09:58

Οι βασικοί τίτλοι στα πρωτοσέλιδα των σημερινών οικονομικών εφημερίδων είναι οι εξής:

ΕΞΠΡΕΣ: Η κρίση χρέους στην Ισπανία πιέζει την ισοτιμία του ευρώ - Επιδείνωση του κλίματος και υποχώρηση του ενιαίου νομίσματος έως τα 1,2496 δολάρια- Αρνητική επίδραση από τα σενάρια για την Ελλάδα.

ΗΜΕΡΗΣΙΑ: Νευρική κρίση στη χώρα- επανέρχεται το φάντασμα της ακυβερνησίας- Η ισορροπία τρόμου ΝΔ-Σύριζα και ο άλυτος γρίφος της 18ης Ιουνίου- Συντομότερος δρόμος για άτακτη χρεοκοπία η επανάληψη των φαινομένων ακυβερνησίας που έζησε η χώρα μετά τις εκλογές της 6ης Μαϊου- Τα δύο επικρατέστερα σενάρια για σχηματισμό κυβέρνησης, εάν αναδειχθεί πρώτο κόμμα η ΝΔ ή ο Σύριζα.

ΚΕΡΔΟΣ: Μαζεύουν δεκάρα-δεκάρα για μισθούς και συντάξεις- Δραματική η κατάσταση αν καθυστερήσει η επόμενη δόση- Από εφορία σε εφορία ο υπουργός Οικονομικών από τη Δευτέρα- Έκτακτες διασταυρώσεις και παρακολούθηση των κρίσιμων εφοριών.

Η ΑΞΙΑ: Ο χορός των κερδοσκόπων- 22 χρόνια πίσω γύρισε το Χρηματιστήριο- 4 δισ. ευρώ έφυγαν από τις τράπεζες- Πως τα αμερικανικά και αγγλικά ΜΜΕ προκαλούν αστάθεια αξιοποιώντας δηλώσεις του Σύριζα.

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: Η ελληνική κρίση προκαλεί κραχ διαρκείας στις αγορές- Τάσεις φυγής από τις ευρωπαϊκές μετοχές- το Ευρώ σε χαμηλά διετίας- Κάτω από τις 500 μονάδες ο δείκτης στην Αθήνα.

ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ: Ευρω-πόκερ με 22 δισ. και 10 αλλαγές- Χάδια και χαστούκια από τους εταίρους με μικρό παράθυρο διαπραγμάτευσης του μνημονίου- Πως διαβάζουν τα κόμματα την απόφαση του άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου- Δέλεαρ η εκταμίευση των 18 δισ. της ανακεφαλαιοποίησης και 4 δισ. για έργα και μικρομεσαίους.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα