Intralot: Αθλητικό στοίχημα μέσω διαδικτύου στη Ν. Αφρική

Τρίτη, 05 Ιουνίου 2012 10:58

Την έναρξη της λειτουργίας των δύο ιστοσελίδων της, www.justbet.co.za και mobi.justbet.co.za, ανακοίνωσε η θυγατρική της Intralot στη Νότιο Αφρική, Intralot South Africa.

Σύμφωνα με την εταιρεία, στις ανωτέρω ιστοσελίδες οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να παίζουν στοίχημα απολαμβάνοντας ανταγωνιστικές αποδόσεις στα πιο δημοφιλή αθλήματα. Οι νέοι ιστότοποι, των οποίων η λειτουργία ξεκίνησε την 1η Ιουνίου, ενσωματώνουν αυστηρές προδιαγραφές πολλαπλών επιπέδων ασφαλείας με στόχο να προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες ψυχαγωγίας σε όλους τους παίκτες.

«Με τις νέες ιστοσελίδες μας προσφέρουμε στους πελάτες μας στο Western Cape, και σε όλη τη χώρα, τη δυνατότητα να στοιχηματίσουν μέσω διαδικτύου οποιαδήποτε ώρα και από οποιοδήποτε μέρος και αν βρίσκονται, με πλήρη σεβασμό στους κανόνες υπεύθυνου στοιχηματισμού», δήλωσε ο Δρ. Γιάννης Ροντήρης, Managing Director Africa Sub Sahara του Ομίλου Intralot.

Σημειώνεται ότι η άδεια της Intralot καλύπτει αθλητικό και ιπποδρομιακό στοίχημα τόσο μέσω πρακτορείων στο Western Cape της Νοτίου Αφρικής, όσο και μέσω διαδικτύου, καθώς και σταθερού και κινητού τηλεφώνου σε ολόκληρη τη χώρα. Η λειτουργία του στοιχήματος γίνεται από την Intralot South Africa με την εμπορική ονομασία JUSTBET.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΛΟΤ



Σχολιασμένα