Nέο πρόγραμμα υγείας από τη myDirect

Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2012 14:19

Τη διάθεση του προγράμματος εξωνοσοκομειακής περίθαλψης myHealth Comfort ανακοίνωσε η myDirect, ενισχύοντας την ανάπτυξή της στην ασφαλιστική αγορά.

Όπως αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της, με το myHealth Comfort, ο ασφαλισμένος έχει πρόσβαση σε ένα ευρύ δίκτυο συμβεβλημένων διαγνωστικών κέντρων και γιατρών που μπορεί να παρέχει δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις μέχρι το ανώτατο όριο των 200 ευρώ ετησίως, προνομιακές τιμές για απεριόριστες ιατρικές επισκέψεις, προληπτικούς ελέγχους υγείας, οδοντιατρική και Οφθαλμολογική φροντίδα και φυσικοθεραπείες, δεύτερη ιατρική γνωμάτευση από κορυφαία ιατρικά κέντρα του εξωτερικού και ψηφιακό Ιατρικό Φάκελο που περιλαμβάνει όλο το ιατρικό ιστορικό του ασφαλισμένου.

Επίσης, στη διάθεση του ασφαλισμένου υπάρχει, 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο, το Συντονιστικό Κέντρο υγείας, myHealth.

Σημειώνεται ότι η τιμή για τον πρώτο ασφαλισμένο είναι 95 ευρώ ετησίως ενώ παρέχονται σημαντικές εκπτώσεις για τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του.

Το πρόγραμμα υγείας myHealth Comfort παρέχεται από την ασφαλιστική εταιρεία Prime Insurance Co. Ltd μέσω του συνεργαζόμενου Δικτύου Υγείας της «ΑΝΑΛΥΣΗ ΙΑΤΡΙΚΗ Α.Ε».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα