Επισκόπηση οικονομικού Τύπου

Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2012 10:04

Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι των οικονομικών εφημερίδων της Δευτέρας.

ΕΞΠΡΕΣ: "Ανάσα" στην οικονομία η προοπτική κυβέρνησης

Σύμφωνα με την εφημερίδα "ανακούφιση στην οικονομία και τον επιχειρηματικό κόσμο προκάλεσε το αποτέλεσμα της χθεσινής εκλογικής αναμέτρησης, που άνοιξε το δρόμο για το σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας με στόχο την παραμονή στο ευρώ".

ΗΜΕΡΗΣΙΑ: Ωρες ευθύνης για όλους. Εντολή κυβέρνησης μακράς πνοής

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "χωρίς άλλοθι και δυνατότητα απόδρασης από τη συλλογική ευθύνη για τη διασφάλιση του ευρωπαϊκού κεφαλαίου και της προοπτικής της χώρας εντός του ευρώ, αφήνει τις πολιτικές δυνάμεις η ετυμηγορία της κάλπης".

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: Μήνυμα από την κάλπη για παραμονή στο ευρώ

Η εφημερίδα τονίζει ότι "ναι στο ευρώ και στην παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη. Οχι στις άγονες αναζητήσεις και τις περιπέτειες είπαν χθες οι πολίτες με την ψήφο τους. Ταυτοχρόνως έδωσαν σαφή και πέραν πάσης αμφισβητήσεως εντολή να σχηματισθεί κυβέρνηση συνεργασίας μεταξύ όλων εκείνων των κομμάτων που επιθυμούν να παραμείνει η χώρα στην Ευρωζώνη με νόμισμα το ευρώ".

ΚΕΡΔΟΣ: Κυβέρνηση ευθύνης σήμερα!

Σύμφωνα με την εφημερίδα "οι Ελληνες πολίτες έδωσαν χθες ισχυρή εντολή σχηματισμού κυβέρνησης από τα φιλοευρωπαϊκά κόμματα, τα οποία συνολικώς συγκεντρώνουν πάνω από το 50% του Εκλογικού Σώματος και 179 έδρες στη Βουλή. Ηδη από χθες το βράδυ, άρχισαν οι διαβουλεύσεις για τον σχηματισμό κυβέρνησης ενώ τη διερευνητική εντολή παίρνει σήμερα ο κ.Αντώνης Σαμαράς".



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα