Επισκόπηση οικονομικού Τύπου

Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2012 09:34

* ΕΞΠΡΕΣ: Τρικομματική κυβέρνηση με εύθραυστες ισορροπίες

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι "σήμερα αναμένονται οι αποφάσεις των τριών κομμάτων -ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ- για τη σύνθεση και το προγραμματικό πλαίσιο της κυβέρνησης συνεργασίας, την οποία έχουν καταρχήν αποφασίσει να στηρίξουν".

* ΗΜΕΡΗΣΙΑ: Αλλαγή κλίματος με μειώσεις φόρων

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "μέτρα τόνωσης της ανάπτυξης και ανάσχεση της πίεσης στα χαμηλά εισοδήματα περιλαμβάνονται, σύμφωνα με πληροφορίες, στους βασικούς άξονες της προγραμματικής συμφωνίας της Ν.Δ., του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜ.ΑΡ που συζητήθηκαν χθες σε τριμερή σύσκεψη αντιπροσωπιών των κομμάτων".

* ΚΕΡΔΟΣ: Συμφωνία και στο πλαίσιο των προγραμματικών αρχών

Η εφημερίδα γράφει ότι "εως σήμερα το μεσημέρι πρόκειται να έχουν ολοκληρωθεί όλες οι διαδικασίες για τον σχηματισμό της κυβέρνησης συνεργασίας. Ηδη χθες έξι στελέχη των τριών κομμάτων κατέληξαν σε ένα πλαίσιο προγραμματικής συμφωνίας".

* Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: Πολυκομματική κυβέρνηση με προγραμματική σύγκλιση

Η εφημερίδα τονίζει ότι "σε νέα τελική συνάντηση στη Βουλή, σήμερα το μεσημέρι, των εκπροσώπων ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜ.ΑΡ, αναμένεται να ολοκληρωθεί το κείμενο της προγραμματικής συμφωνίας των τριών κομμάτων, ανοίγοντας έτσι το δρόμο για το σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας με πρωθυπουργό τον κ. Αντώνη Σαμαρά".

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα