Διοικητικές αλλαγές στην Interamerican

Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2012 14:35

Σε αναδιάταξη προσώπων στην ηγεσία του εμπορικού τομέα προχωρεί η Interamerican, με στόχο μια σταθερά αποτελεσματική διαχείριση των συνεπειών της οικονομικής κρίσης στην ασφαλιστική αγορά.

Σημειώνεται ότι ολοκληρώθηκε η θητεία του κ. John O' Dwyer στη θέση του γενικού διευθυντή ασφαλιστικών εργασιών. Ο κ. O' Dwyer θα ενταχθεί προσεχώς στη διοίκηση του διεθνούς τομέα της μητρικής ACHMEA στην Ολλανδία.

Όπως αναφέρει η Interamerican σε ανακοίνωσή της, τα καθήκοντά του θα αναλάβει ο μέχρι πρότινος γενικός διευθυντής πωλήσεων και μάρκετινγκ, κ. Γιώργος Μαυρέλης. Εν τω μεταξύ, ο κ. Γιάννης Καντώρος προάγεται από αναπληρωτής σε γενικό διευθυντή πωλήσεων και μάρκετινγκ.

Μετά τις ανωτέρω εξελίξεις, τη διοικητική ομάδα αιχμής υπό την ηγεσία του κ. Γιώργου Κώτσαλου, Διευθύνοντος Συμβούλου, αποτελούν οι κ.κ. Constantino Moushino, Γεν. Διευθυντής Οικονομικών Υπηρεσιών (CFO), Γιώργος Μαυρέλης, Γεν. Διευθυντής Ασφαλιστικών Εργασιών (COO) και Γιάννης Καντώρος, Γεν. Διευθυντής Πωλήσεων & Μάρκετινγκ (CCO).



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα