Conergy: Νέο φ/β πάρκο 1 MW στη Μαγούλα

Τρίτη, 26 Ιουνίου 2012 13:31

Φωτοβολταϊκή εγκατάσταση, ισχύος 1 MWp, ολοκλήρωσε στη Μαγούλα Αττικής η Conergy για λογαριασμό της εταιρείας Logitech ΜΕΠΕ.

Οι εργασίες κατασκευής του Φ/Β πάρκου, το οποίο βρίσκεται τοποθετημένο σε οροφή βιομηχανικού κτηρίου έκτασης περίπου 68.800 m2, ολοκληρώθηκαν σε διάστημα μικρότερο των δυο μηνών, ενώ την περασμένη εβδομάδα πραγματοποιήθηκε και η σύνδεση με το δίκτυο.

Η Conergy εκτός από την προμήθεια των Φ/Β γεννητριών ήταν υπεύθυνη για το σχεδιασμό και τη μελέτη του Φ/Β συστήματος, που περιλαμβάνει 12.895 Φ/Β γεννήτριες λεπτού υμενίου και αναμένεται να παράγει 1.388.000 kWh/έτος, ήτοι όσο θα κατανάλωναν ετησίως περίπου 358 νοικοκυριά, εξοικονομώντας έτσι 1.027 τόνους CO2 ετησίως.

«Με ακόμα ένα έργο 1MW συνεχίζουμε να προσφέρουμε στην ανάπτυξη της Φ/Β αγοράς στην Ελλάδα σε μια δύσκολη περίοδο για τη χώρα. Ύστερα από την εγκατάσταση του Φ/Β πάρκου ισχύος 1MWp, που ανακοινώσαμε πριν από λίγες ημέρες, το έργο στη Μαγούλα έρχεται να επιβεβαιώσει την εμπιστοσύνη των επενδυτών στα υψηλής ποιότητας, απόδοσης και αξιοπιστίας προϊόντα της Conergy», δήλωσε ο πρόεδρος της Conergy Ελλάδος Δρ. Στέφανος Μελισσόπουλος.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα