ΕΤΕ: Διευθύνων Σύμβουλος ο Αλ. Τουρκολιάς - Πρόεδρος ο Γ. Ζανιάς

Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2012 20:37

Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας εξελέγη ο κ. Αλέξανδρος Τουρκολιάς (αριστερά), ενώ τη τη θέση του προέδρου θα αναλάβει ο κ. Γεώργιος Ζανιάς (δεξιά).

Ο μέχρι σήμερα Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος Αλέξανδρος Τουρκολιάς εξελέγη πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας, στη θέση των παραιτηθέντων Βασίλη Ράπανου και Απόστολου Ταμβακάκη. Ωστόσο, τη θέση του προέδρου θα αναλάβει ο κ. Γεώργιος Ζανιάς, μετά την παραίτησή του από τη θέση του Υπηρεσιακού Υπουργού Οικονομικών, αφού προηγουμένως εκλεγεί μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας.

Αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος αναλαμβάνει ο μέχρι σήμερα Γενικός Διευθυντής Δραστηριοτήτων Εξωτερικού της Τράπεζας κ. Πέτρος Χριστοδούλου.

Παράλληλα, ο κ. Απόστολος Ταμβακάκης παραιτήθηκε και από το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας ΑΣΤΗΡ ΠΑΛΑΣ ΑΞΕ, της οποίας ήταν Πρόεδρος, ενώ ο κ. Λεωνίδας Θεόκλητος παραιτήθηκε ταυτόχρονα από τις θέσεις που κατείχε ως Πρόεδρος της Εθνικής Ασφαλιστικής και ως Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΣΤΗΡ ΠΑΛΑΣ ΑΞΕ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του προς τα παραιτηθέντα μέλη του για το έργο που επιτέλεσαν στην Τράπεζα και στον Όμιλο της, σε ιδιαίτερα μάλιστα κρίσιμες περιόδους, και ευχήθηκε σε κάθε έναν προσωπικά ατομική και οικογενειακή υγεία κι επιτυχία στις επόμενες επαγγελματικές ενασχολήσεις τους.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΕΤΕ



Σχολιασμένα