ΧΑΑ - Αποφάσεις

Παρασκευή, 31 Μαΐου 2002 19:53

Το δ.σ. του ΧΑΑ ενέκρινε κατά την σημερινή του συνεδρίαση το ενημερωτικό δελτίο της κάτωθι εταιρείας για την εισαγωγή των μετοχών της προς διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών:

«ΡΕΗΚΑΠ ΒΙΟΜ/ΝΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ & ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ & ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΛΩΔΙΩΝ ΑΕ» για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και την εισαγωγή της στην Παράλληλη Αγορά.

Σύμφωνα με το ενημερωτικό δελτίο που εγκρίθηκε :

Η εταιρεία θα διαθέσει 2.510.000 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές ως εξής: 2.365.000 με δημόσια εγγραφή στο ευρύ επενδυτικό κοινό και 145.000 με ιδιωτική τοποθέτηση. Επιπρόσθετα η εταιρεία θα διαθέσει 620.000 υφιστάμενες μετοχές με δημόσια εγγραφή.

Το δ.σ. του ΧΑΑ ενέκρινε κατά την σημερινή του συνεδρίαση τα ενημερωτικά δελτία των κάτωθι εισηγμένων εταιρειών:

I. «ΚΛΩΝΑΤΕΞ ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Α.Ε.» για την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου με καταβολή μετρητών.

ΙΙ. «EΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Ε.» για την έκδοση ανταλλάξιμου ομολογιακού δανείου.

Σύμφωνα με τα ενημερωτικά δελτία που εγκρίθηκαν:

Η «ΚΛΩΝΑΤΕΞ ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Α.Ε.» προβαίνει σε αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου εκδίδοντας :

- 9.392.928 νέες κοινές ανώνυμες μετοχές με δικαίωμα προτίμησης στους παλαιούς μετόχους κατόχους κοινών μετοχών και τιμή διάθεσης 3,80 ευρώ, με αναλογία 3 νέες κοινές ανώνυμες μετοχές ανά 10 παλαιές κοινές μετοχές

- 3.130.976 νέες κοινές ανώνυμες μετοχές με δικαίωμα προτίμησης στους παλαιούς μετόχους κατόχους προνομιούχων μετοχών και τιμή διάθεσης 3,80 ευρώ, με αναλογία 2 νέες κοινές ανώνυμες μετοχές ανά 10 παλαιές προνομιούχες μετοχές

- 1.565.488 νέες προνομιούχες ανώνυμες μετοχές με δικαίωμα προτίμησης στους παλαιούς μετόχους κατόχους προνομιούχων μετοχών και τιμή διάθεσης 3,80 ευρώ, με αναλογία μία νέα προνομιούχο μετοχή ανά 10 παλαιές προνομιούχες μετοχές

ΙΙ. Η εταιρεία «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Ε.» προβαίνει στην έκδοση ανταλλάξιμου ομολογιακού δανείου, διαπραγματεύσιμου στο ΧΑΑ, εκδίδοντας 3.500 ομολογίες ονομαστικής αξίας 10.000 ευρώ η κάθε μία, ανταλλάξιμες με μετοχές της εταιρείας «ΓΡΑΜΜΕΣ ΣΤΡΙΝΤΖΗ Α.Ε.». Η διάρκεια του ανταλλάξιμου ομολογιακού δανείου είναι τριετής.

Επίσης το δ.σ. του ΧΑΑ ενέκρινε κατά τη σημερινή του συνεδρίαση:

την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 2.979.733 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της «ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ»

Το δ.σ. του ΧΑΑ ενημερώθηκε:

- για την αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της εταιρείας «ΡΙΝΤΕΝΚΟ A.E.Β.Ε.» από 0,2935 σε 0,30 ευρώ και την αλλαγή της επωνυμίας αυτής σε «ΡΙΝΤΕΝΚΟ AΝΩΝΥΜΟΣ EΜΠΟΡΙΚΗ & ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ», με διακριτικό τίτλο «RIDENCO A.E.».

- για την αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της «ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ» από 5,5759 σε 5,60 ευρώ.

- για την αύξηση της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής της εταιρείας «ΒΕΡΝΙΚΟΣ ΚΟΤΤΕΡΑ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε.» από 0,68 σε 1,68 ευρώ.

- για την αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της εταιρείας «Π. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Β.Ε.» από 0,8804 σε 0,93 ευρώ.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα