Intrasoft International: Εργο αξίας 3 εκατ. δολ. στην Κένυα

Δευτέρα, 02 Ιουλίου 2012 15:16

Έργο, ύψους 3.084.514,3 δολαρίων, που αφορά στην προμήθεια, εγκατάσταση και συντήρηση του Πληροφοριακού Συστήματος Κοινωνικής Ασφάλισης και Διαχείρισης Συντάξεων (Core Social Security & Pension Administration System) ανέθεσε στην Intrasoft International ο Εθνικός Οργανισμός Κοινωνικής Ασφάλισης της Κένυας.

Η συμβατική αξία του έργου ανέρχεται στα 3 εκατ. δολάρια και οι εργασίες που θα αναλάβει η Intrasoft International αντιστοιχούν στο 66% της ανωτέρω αξίας, ενώ οι εργασίες του λοιπού τιμήματος θα παρασχεθούν από τοπική εταιρεία.

Σύμφωνα με την εταιρεία, το έργο -διάρκειας 4 ετών (14 μήνες για την εγκατάσταση και 4 χρόνια συνολικά συντήρηση)- είναι το τρίτο μεγάλης κλίμακας έργο στον χώρο της Κοινωνικής Ασφάλισης που υλοποιεί παγκοσμίως και το πρώτο στην αφρικανική ήπειρο.

Το Πληροφοριακό Σύστημα Κοινωνικής Ασφάλισης και Διαχείρισης Συντάξεων της Κένυας θα είναι ένα ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα, το οποίο θα καθιστά δυνατή την αυτοματοποίηση των βασικών λειτουργιών του Οργανισμού Κοινωνικής Ασφάλισης, βελτιώνοντας την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών κοινωνικής ασφάλισης και υποστηρίζοντας το σημαντικής σημασίας έργο του Οργανισμού.

Στα πλαίσια της σύμβασης αυτής, η Intrasoft International θα προμηθεύσει και θα εγκαταστήσει το Πληροφοριακό Σύστημα, θα παρέχει υπηρεσίες εκπαίδευσης του προσωπικού του Οργανισμού ως προς την μετάβαση των πληροφοριών στο νέο σύστημα, καθώς και υπηρεσίες γενικότερης εκπαίδευσης και επιτόπιας υποστήριξης του συστήματος και των χρηστών.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα