Το «Σπίτι των Ελλήνων» στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου

Τρίτη, 10 Ιουλίου 2012 16:43
UPD:16:45

Το «Σπίτι των Ελλήνων» ανοίγει τις πόρτες του στο Λονδίνο από τις 27 Ιουλίου έως τις 3 Αυγούστου. Πρόκειται για μία πρωτοβουλία του Ελληνοβρετανικού Επιμελητηρίου σε συνεργασία με τη «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» και το «Διεθνές Κέντρο Ολυμπιακής Εκεχειρίας», που θα φιλοξενηθεί στους χώρους του Carlton Club και η οποία έχει στόχο να προβληθεί η Ελλάδα στη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων ως κέντρο αθλητικών και πολιτιστικών δρώμενων αλλά και πολιτικών και οικονομικών εξελίξεων.

Πρόκειται για μια ιδιωτική πρωτοβουλία συστράτευσης των κατά το δυνατόν περισσοτέρων δημιουργικών και επιχειρηματικών δυνάμεων της χώρας αλλά και της διασποράς. Είναι μία πρωτοβουλία η οποία έχει συσπειρώσει μέχρι σήμερα σε εθελοντική βάση τόσο Έλληνες που έχουν ασχοληθεί στο παρελθόν με επιτυχία στη διοργάνωση αντίστοιχων πρωτοβουλιών, όσο και εταιρείες οι οποίες συμμετείχαν με ιδέες και προτάσεις μετά από δημόσια πρόσκληση ενδιαφέροντος αξιολόγηση η οποία έγινε από επιτροπή με την συμμετοχή εκπροσώπου της Ένωσης Διαφημιστικών Εταιρειών Ελλάδος και απόλυτη διαφάνεια.

Η διαφάνεια και η δημοσιοποίηση, αμέσως μετά την ολοκλήρωση του εγχειρήματος, αναλυτικής κατάστασης εσόδων, δαπανών και απόδοσης κάθε δράσης είναι οι κοινές αρχές όλων όσων συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια.

Η πρωτοβουλία θα πάρει σάρκα και οστά με το σύνθημα «Restarting Greece» που δείχνει έμπρακτα στη διεθνή κοινότητα ένα πρόσωπο δημιουργίας, μιας χώρας που μπορεί και θέλει να παράγει διεθνώς ανταγωνιστικά αγαθά, υπηρεσίες & πολιτισμό.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα