Στη γερμανική αγορά στοιχήματος η Intralot

Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2012 15:12

Συμβόλαιο με την ODS ODDSET Deutschland Sportwetten GmbH (ODDSET) υπέγραψαν οι Intralot και Scientific Games International (SGI) μετά από διεθνή διαγωνισμό, προκειμένου να αναλάβουν τη διαχείριση του αθλητικού στοιχήματος στα πρακτορεία και στο διαδίκτυο.

Η συμφωνία με την SGI προβλέπει ότι η Intralot θα παρέχει τη νέα γενιά της φημισμένης πλατφόρμας στοιχήματός της, η οποία υποστηρίζει πλήρως τις επίγειες και διαδικτυακές λειτουργίες, καθώς και υπηρεσίες διαχείρισης ρίσκου και διαδικτυακές υπηρεσίες.

Η ODDSET, θυγατρική των Γερμανικών λοταριών, ιδρύθηκε πρόσφατα με στόχο να εκσυγχρονίσει και να αναπτύξει τις υφιστάμενες λειτουργίες αθλητικού στοιχήματος στη Γερμανία μέσω του δικτύου πρακτορείων των «Deutsche Lotto und Toto Block lotteries» σε ολόκληρη τη χώρα που αποτελείται από 23.000 σημεία πώλησης.

«Η εμπειρία και η γνώση της τοπικής αγοράς που έχει η SGI, σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία που διαθέτει η Intralot στη λειτουργία του αθλητικού στοιχήματος, καθώς και το σημαντικό μερίδιο αγοράς που κατέχουν οι Γερμανικές λοταρίες, δημιουργούν την απαραίτητη συνέργια για να ανταποκριθούμε με επιτυχία στις απαιτήσεις της προσφάτως ρυθμισμένης γερμανικής αγοράς», δήλωσε ο κ. Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Intralot.

«Κοινός μας στόχος» πρόσθεσε, «είναι να αναπτύξουμε μέσω της ODDSET μία σύγχρονη, ελκυστική και ανταγωνιστική γκάμα προϊόντων, η οποία θα επιτρέψει στην ODDSET να γίνει μεσοπρόθεσμα η ηγέτιδα δύναμη του αθλητικού στοιχήματος στη Γερμανία και να ξεκινήσει πρώτη της τις δραστηριότητες της στη νέα γερμανική αγορά αθλητικού στοιχήματος, η ρύθμιση της οποίας αναμένεται να πραγματοποιηθεί πριν το τέλος του 2012».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΛΟΤ



Σχολιασμένα