Αναπροσαρμογή επιτοκίων από την Τράπεζα Πειραιώς

Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2002 14:54

Η Τράπεζα Πειραιώς προχώρησε σε αναπροσαρμογή των επιτοκίων καταθέσεων και χορηγήσεων, τα οποία θα ισχύουν από αύριο.

Το βασικό επιτόκιο ταμιευτηρίου της Τράπεζας παραμένει στο 1,75%, ενώ για ορισμένους καταθετικούς λογαριασμούς, όπως το αποδοτικό ταμιευτήριο, το επιτόκιο φθάνει το 3%.

Παράλληλα, η Τράπεζα προσφέρει την νέα σειρά προθεσμιακών καταθέσεων "Πειραιώς Πολυκέρδος" με επιτόκια 4,25% για ετήσια προθεσμιακή κατάθεση έως 6% για δίμηνη προθεσμιακή κατάθεση.

Η τράπεζα προχώρησε σε μείωση των επιτοκίων για τις πιστωτικές κάρτες Gold Visa, τα οποία διαμορφώνονται σε 14,5% από 15,5%.

Για τους κατόχους των πιστωτικών καρτών της Τράπεζας Πειραιώς ισχύει ειδικό πρόγραμμα μείωσης επιτοκίου κατά 1,75% από το βασικό επιτόκιο για τους πελάτες που είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους επί ένα εξάμηνο.

Η Τράπεζα Πειραιώς ανακοινώνει επίσης τη χορήγηση δανείου για διακοπές με επιτόκιο 9,25% από 17 Ιουνίου, ενώ μειώνει το επιτόκιο δανείου για αγορά μετοχών από 10,50% σε 10,25%.

Η τράπεζα μειώνει επίσης τα μέγιστα περιθώρια των επιτοκίων χορηγήσεων προϊόντων express επιχειρείν για μικρομεσαίες επιχειρήσεις κατά μία μονάδα (από 0%-5% σε 0%-4%).



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΠΕΙΡ



Σχολιασμένα