Επισκόπηση οικονομικού Τύπου

Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2012 10:58
UPD:10:59

ΕΞΠΡΕΣ: Στόχος της κυβέρνησης η αξιοπιστία της χώρας

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι «η κυβέρνηση θα προχωρήσει άμεσα σε ριζικές αλλαγές και μεταρρυθμίσεις, με στόχο να αναστραφεί το κλίμα για την Ελλάδα στο εξωτερικό, να ανακτήσει η χώρα την αξιοπιστία της ώστε να τεθούν οι βάσεις για την επαναδιαπραγμάτευση και να ξεκινήσει η αναπτυξιακή πορεία, τόνισε ο Αντώνης Σαμαράς μιλώντας χθες στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ».

ΗΜΕΡΗΣΙΑ: Η χώρα θα κερδίσει το στοίχημα του ευρώ

Η εφημερίδα σημειώνει ότι «την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης για εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων, εξέφρασε ο Αντ. Σαμαράς. Μιλώντας στην Κ.Ο. της Ν.Δ. τόνισε ότι πρώτιστος στόχος είναι η παραμονή της χώρας στην Ευρωζώνη και πρόσθεσε ότι η Ελλάδα θα τηρήσει όλες τις δεσμεύσεις, ώστε οι διαπραγματεύσεις για επιμήκυνση του χρόνου προσαρμογής να γίνουν από καλύτερη θέση».

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: Σχέδιο για την ανάκαμψη και αναθεώρηση του μνημονίου

Η εφημερίδα τονίζει ότι «το χρονοδιάγραμμα ενεργειών της κυβέρνησης για έξοδο της χώρας από την κρίση και τις προϋποθέσεις που θέτει για την επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου αποσαφήνισε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ».

ΚΕΡΔΟΣ:Στο μικροσκόπιο της τρόικας μισθοί και δημόσιοι οργανισμοί

Η εφημερίδα γράφει ότι «το τεχνικό κλιμάκιο της τρόικας έκανε φύλλο και φτερό κάθε πηγή εσόδων του προϋπολογισμού, ενώ έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον να εξακριβώσει τι ακριβώς έχει αποδώσει μέχρι σήμερα η εφαρμογή του ενιαίου μισθολογίου και τι η περίφημη εξαγγελία για ουσιαστικές περικοπές στις ΔΕΚΟ».

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα