Επίσκεψη NATO/NSPA στην Intracom Defense Electronics

Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2012 12:35

Τις εγκαταστάσεις της Intracom Defense Electronics επισκέφθηκε ο Διευθυντής του προγράμματος των αντιαεροπορικών συστημάτων PATRIOT του NATO/NSPA (NATO Support Agency - πρώην NAMSA) κ. Manfred Eggers, στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψής του στην Ελλάδα.

Μετά από διεθνή διαγωνισμό η Intracom Defense Electronics υποστηρίζει τα αντιαεροπορικά συστήματα PATRIOT στην Ευρώπη (Γερμανία, Ελλάδα, Ισπανία, Ολλανδία και συστήματα των ΗΠΑ στην Ευρώπη) από το 2007 και πρόσφατα η σχετική σύμβαση επεκτάθηκε μέχρι το 2013, με δικαίωμα προαίρεσης μέχρι το 2016. Παράλληλα, η εταιρεία κατάφερε να επεκτείνει τη συνεργασία της με την NSPA, αναλαμβάνοντας σημαντικό έργο στους σταθμούς εκτόξευσης των PATRIOT.

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την εργασία που εκτελείται από την Intracom Defense Electronics για την υποστήριξη των αντιαεροπορικών συστημάτων PATRIOT», δήλωσε ο κ. Manfred Eggers μετά την επίσκεψή του. «Η υποδομή, το εξειδικευμένο προσωπικό, η ποιότητα των προϊόντων και η επιτυχημένη πορεία της εταιρίας, διασφαλίζουν την ομαλή εκτέλεση του προγράμματος και το NATO/NSPA μπορεί να βασίζεται στην Intracom Defense Electronics για επιδιωκόμενες πρόσθετες δυνατότητες στον ευρωπαϊκό χώρο», πρόσθεσε.

Ο κ. Γεώργιος Τρουλλινός, Διευθύνων Σύμβουλος της Intracom Defense Electronics, τόνισε από την πλευρά του πως «αποτελεί δέσμευσή μας να παραδώσουμε προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής τεχνολογίας και ποιότητας και προσδοκούμε σε μία μακροχρόνια και εποικοδομητική συνεργασία, η οποία θα αποφέρει περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα