Θετικό κλίμα στη Wall Street

Τρίτη, 11 Ιουνίου 2002 17:46

ΚΕΡΔΗ καταγράφουν κατά τις πρώτες ώρες των συναλλαγών οι βασικοί χρηματιστηριακοί δείκτες στη Νέα Υόρκη μετά από ορισμένα ενθαρρυντικά νέα από το χώρο των επιχειρήσεων.

Πιο συγκεκριμένα, η αμερικανική εταιρεία ασύρματης τηλεφωνίας Nextel Communications διατήρησε αμετάβλητους τους στόχους που έχει θέσει σε ό,τι αφορά την κερδοφορία της και την ανάπτυξη της συνδρομητικής της βάσης στο τρέχον έτος.

Παράλληλα, η φινλανδική Nokia, αν και αναθεώρησε προς τα κάτω τις αρχικές της εκτιμήσεις για τις προοπτικές των πωλήσεών της στο δεύτερο τρίμηνο, ανακοίνωσε ότι τα κέρδη της στο εν λόγω χρονικό διάστημα θα είναι σε αντιστοιχία με τις προβλέψεις http://www.naftemporiki.gr/news/static/02/06/11/223430.htm .

Οι μετοχές των παραπάνω εταιρειών ενισχύονται σημαντικά κατά 11,35% και 9,25% αντιστοίχως. Αξιόλογα κέρδη καταγράφουν, επίσης, οι μετοχές των εταιρειών Qualcomm και Cisco.

Αυτή την ώρα (17:45') ο δείκτης Dow Jones ενισχύεται κατά 0,78% και έχει φθάσει τις 9.720 μονάδες. Ανάλογη άνοδο σημειώνει και ο Nasdaq, ο οποίος έχει διαμορφωθεί στις 1.542 μονάδες ενισχυμένος κατά 0,79%.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα