Επισκόπηση οικονομικού Τύπου

Τετάρτη, 01 Αυγούστου 2012 11:20
UPD:11:20

ΕΞΠΡΕΣ: Κόκκινος... συναγερμός για τα ταμειακά διαθέσιμα

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι «συναγερμός έχει σημάνει στο υπουργείο Οικονομικών καθώς τα διαθέσιμα του Δημοσίου κινδυνεύουν να εξαντληθούν και ενδεχομένως δεν θα μπορέσουν να καλύψουν τις ανάγκες πληρωμών εως τον ερχόμενο Σεπτέμβριο οπότε και αναμένεται να καταβληθεί η επόμενη δόση του δανείου από την τρόικα».

ΗΜΕΡΗΣΙΑ: Ιδιωτικοποίηση-εξπρές για ΟΠΑΠ, Ταμιευτήριο

Η εφημερίδα σημειώνει ότι «επανεκκίνηση των αποκρατικοποιήσεων με ταχύτατους ρυθμούς θέτει ως πρώτη προτεραιότητα η κυβέρνηση, προκειμένου να στείλει ένα θετικό μήνυμα για την αποφασιστικότητά της».

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ:Κλιμακώνονται οι πιέσεις για τη λήψη νέων μέτρων

Η εφημερίδα τονίζει ότι «εν μέσω πληροφοριών για ένταση των πιέσεων από την τρόικα ώστε να επιταχυνθεί η ανακοίνωση των μέτρων του νέου οικονομικού προγράμματος, αλλά και για διαφορετική προσέγγιση μεταξύ των κυβερνητικών εταίρων, πραγματοποιείται σήμερα το απόγευμα νέα συνάντηση των τριών πολιτικών αρχηγών που στηρίζουν την κυβέρνηση».

ΚΕΡΔΟΣ: Τα 11,7 δισ.δοκιμάζουν την κυβερνητική συνοχή

Η εφημερίδα γράφει ότι «σε βαρύ κλίμα μετά την ανταλλαγή πυρών η σημερινή συνάντηση των αρχηγών. Μας ζητούνται μέτρα εκτός δημοσιονομικού πλαισίου, λέει ο κ.Βενιζέλος. Δεν απαντούμε, πρέπει να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας, απαντά το Μαξίμου».

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα