ΧΑΑ - Αποφάσεις

Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2002 20:39

Το δ.σ. του ΧΑΑ ενέκρινε κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το ενημερωτικό δελτίο της κάτωθι εισηγμένης εταιρείας:

Ι. «ΓΡΑΜΜΕΣ ΣΤΡΙΝΤΖΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ Α.Ε.» για την έκδοση μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου.

Σύμφωνα με το ενημερωτικό δελτίο που εγκρίθηκε :

– Η εταιρεία προβαίνει σε έκδοση ομολογιακού δανείου με ιδιωτική τοποθέτηση και κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων υπέρ της εταιρείας «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Ε.», διαπραγματεύσιμο στο ΧΑΑ, εκδίδοντας 3.000 μετατρέψιμες σε μετοχές ομολογίες ονομαστικής αξίας 10.000 ευρώ η κάθε μία. Η διάρκεια του μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου είναι τριετής.

Επίσης το δ.σ. του ΧΑΑ ενέκρινε κατά τη σημερινή του συνεδρίαση:

– Την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 5.000.000 δωρεάν νέων κοινών ανωνύμων μετοχών της εταιρείας «ALPHA ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ Α.Ε.Ε.Χ.»

– Την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 1.885.000 νέων δωρεάν κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρείας «ALPHA LEASING A.E.»

– Tην εισαγωγή ομολόγων ETBA εκδόσεων Ιανουαρίου 2002 έως και Απριλίου 2002.

Το δ.σ. του ΧΑΑ ενημερώθηκε:

– Για την μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της εταιρείας «AΦOI ANEZOYΛAKH ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΒΑΦΕΙΑ – ΠΛΕΚΤΗΡΙΑ» από 0,7337 σε 0,73 ευρώ.

– για την αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της «ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.» από 5,8694 σε 5,87 ευρώ.

– για την αύξηση της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής της εταιρείας «ΚΥΛΙΝΔΡΟΜΥΛΟΙ ΠΑΠΑΦΙΛΗ Α.Ε.» από 0,5869 σε 0,60 ευρώ.

– για την αλλαγή της επωνυμίας της εταιρείας σε «ΝΤΕΣΠΕΚ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ», με διακριτικό τίτλο «DESPEC TECHNOLOGY HOLDINGS S.A.».

– για την αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της εταιρείας «ΡΙΝΤΕΝΚΟ ΑΝΩΝ. ΕΜΠΟΡΙΚΗ & ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» από 0,30 σε 0,55 ευρώ.

Τέλος τέθηκε υπόψη του δ.σ. του ΧΑΑ:

Το πληροφοριακό σημείωμα της εταιρείας «ΝΤΕΣΠΕΚ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.» για την μετατροπή της σε εταιρεία συμμετοχών και την απόσχιση του εμπορικού της κλάδου και εισφορά του στην εταιρεία «COMPUSUPPLIES A.E.» (νυν «ΝΤΕΣΠΕΚ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.»).



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα