Επισκόπηση οικονομικού Τύπου

Τρίτη, 28 Αυγούστου 2012 10:43
UPD:10:46

ΕΞΠΡΕΣ: Αναβολή της απόφασης για τα ειδικά μισθολόγια

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι «ανοιχτά παραμένουν όλα τα ενδεχόμενα σχετικά με τα ειδικά μισθολόγια, καθώς δεν ελήφθη καμία απόφαση στη χθεσινή σύσκεψη του υπουργού Οικονομικών Γ. Στουρνάρα με τους υπουργούς Εθνικής Αμυνας Π. Παναγιωτόπουλο και Προστασίας του Πολίτη Ν. Δένδια προκειμένου να εξεταστούν τα ισοδύναμα μέτρα για να αποφευχθούν τουλάχιστον οι μειώσεις στους μισθούς των ένστολων».

ΗΜΕΡΗΣΙΑ: Εκτακτη σύσκεψη των «3» για τα μέτρα

Η εφημερίδα σημειώνει ότι «όσον αφορά τη συνάντηση του κ. Σαμαρά με τους κ. Βενιζέλο και Κουβέλη, την Τετάρτη το πρωί, θα αναζητηθεί μια δύσκολη και επίπονη συμφωνία για τα μέτρα, ενώ θα πρέπει να συμφωνηθεί και ο τρόπος με τον οποίο θα προωθηθούν προς ψήφιση στη Βουλή».

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: Μέτρα και συγκρούσεις σε ένα καυτό φθινόπωρο

Η εφημερίδα τονίζει ότι «ένα καυτό φθινόπωρο αναμένει η κυβέρνηση, αλλά και τα κόμματα της αντιπολίτευσης, λόγω της επικείμενης συμφωνίας με την τρόικα για τα μέτρα ύψους 11,6 δισ. ευρώ, το περιεχόμενο των οποίων παραμένει θολό, αλλά και των αποφάσεων που θα λάβουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες για το μέλλον της Ευρώπης, πιθανότατα στη Σύνοδο του Οκτωβρίου».

ΚΕΡΔΟΣ: Η μεγάλη ώρα της Εμπορικής

Η εφημερίδα γράφει ότι «με τον όρο "να μην βγει από τη χώρα ούτε ένα ευρώ" και με την πληρωμή ενός "κόστους εξόδου", που δεν θα υπολείπεται των 2,5 - 3 δισ. ευρώ, σχεδιάζεται η αποχώρηση της Credit Agricole από την Emporiki, παρά τις ενστάσεις που διατηρεί το Παρίσι για την κάλυψη του χρηματοδοτικού ανοίγματος και τη νέα αύξηση κεφαλαίου».

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα