Επισκόπηση οικονομικού Τύπου

Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2012 10:37
UPD:10:37

ΕΞΠΡΕΣ: Παρεμβάσεις για τόνωση ανάπτυξης και ρευστότητας

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι "δέσμη 10 παρεμβάσεων σε όλο το φάσμα της οικονομίας ανακοίνωσε χθες ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης, με στόχο την προσέλκυση επενδύσεων και την αναθέρμανση της αναπτυξιακής πορείας της χώρας".

ΗΜΕΡΗΣΙΑ: Δείχνουν συμφωνία

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "η διασφάλιση παραμονής της χώρας στο ευρω -που συνιστά και τον ακρογωνιαίο λίθο της συμφωνίας των κυβερνητικών εταίρων- καθιστά σχεδόν αναπόδραση για τους κ. Σαμαρά, Βενιζέλο και Κουβέλη τελικά την υιοθέτηση του πακέτου των νέων επώδυνων δημοσιονομικών μέτρων".

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: Ειδικές Οικονομικές Ζώνες εξετάζει πάλι η κυβέρνηση

Η εφημερίδα τονίζει ότι "τη δημιουργία των Ειδικών Οικονομικών Ζωνών (ΕΟΖ) επαναφέρει η κυβέρνηση, κρίνοντας ότι, με τη θέσπιση συγκεκριμένων κινήτρων που διέπουν το καθεστώς λειτουργίας των Ζωνών αυτών, η Ελλάδα θα μετατραπεί σε επενδυτικό προορισμό".

ΚΕΡΔΟΣ: Ειδικές Οικονομικές Ζώνες για τόνωση της ανάπτυξης

Η εφημερίδα γράφει ότι "την προσέλκυση επενδύσεων και την αναθέρμανση της αναπτυξιακής πορείας επιχειρεί το υπουργείο ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων με ένα πακέτο 10 προτεραιοτήτων, το οποίο παρουσίασε χθες ο υπουργός κ. Κωστής Χατζηδάκης".



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα