Intralot: Με 100% στην εταιρεία Kelicom

Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2012 15:23

Σε 100% από 33% αύξησε τη συμμετοχή του στην εταιρεία Kelicom ο Όμιλος Intralot, αναλαμβάνοντας έτσι τον έλεγχο της FAVORIT BOOKMAKERS' OFFICE LLC (Favorit) και αποκτώντας πρόσβαση στη μεγάλη βάση πελατών της.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η συναλλαγή για το 67% του μετοχικού κεφαλαίου της Kelicom πραγματοποιήθηκε με αποτίμηση, η οποία αντιστοιχεί σε ποσοστό μικρότερο του 1% του ενοποιημένου ενεργητικού της Intralot και έχει εγκριθεί από τις αρμόδιες Αρχές Ανταγωνισμού.

Η Kelicom είναι ο πλειοψηφικός μέτοχος της Favorit, η οποία αποτελεί έναν από τους κορυφαίους διαχειριστές αθλητικού στοιχήματος στη Ρωσία, κατέχοντας μερίδιο 74,9% στην εταιρεία.

«Αποκτώντας τον πλήρη έλεγχο της Favorit, υλοποιούμε τη στρατηγική μας για περαιτέρω επενδύσεις στη ρυθμισμένη αγορά στοιχήματος της Ρωσίας με στόχο να αποτελούμε έναν από τους κορυφαίους παίκτες της χώρας. Είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε την επιτυχημένη μας πορεία στην περιοχή και να παρέχουμε στους Ρώσους παίκτες συναρπαστικές εμπειρίες παιχνιδιού», δήλωσε ο κ. Ιωάννης Παντολέων, General Director of Finance and Business Development του Ομίλου Intralot.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΛΟΤ



Σχολιασμένα