Αύξηση 204% στα καθαρά προ φόρων κέρδη τριμήνου της ΕΛΒΕ

Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2002 17:33

Αυξημένα κατά 204% παρουσιάζονται τα καθαρά πρo φόρων κέρδη της εταιρείας ΕΛΒΕ Ενδυμάτων ΑΕ στο πρώτο τρίμηνο της τρέχουσας χρήσης, καθώς διαμορφώθηκαν στα 808.000 ευρώ έναντι 396.000 ευρώ την αντίστοιχη περυσινή περίοδο, χωρίς σε αυτά να περιλαμβάνονται οι νέες δραστηριότητες του Ομίλου.

O κύκλος εργασιών της εταιρείας στο πρώτο τρίμηνο υποχώρησε στα 5,930 εκατ. ευρώ έναντι 5,983 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περυσινή περίοδο.

Στις νέες δραστηριότητες του Ομίλου περιλαμβάνονται η συμμετοχή κατά 24% της ΕΛΒΕ Ενδυμάτων στα πολυκαταστήματα βρεφικών ειδών Λητώ. Μαζί με τη συμμετοχή του κ. Ronald Barkshire, αντιπρόεδρου της ΕΛΒΕ, στα Λητώ, το ποσοστό αυτό ανέρχεται σε 51%.

Επίσης η συμμετοχή κατά 5% στη Δυναμική Ζωής, εταιρεία που εκμεταλλεύεται τα σήματα Universal και Vis Vitalis στα γυμναστήρια Health και Fitness, και η οποία προετοιμάζεται για την εισαγωγή της στο Χρηματιστήριο (NEXA). H ΕΛΒΕ συμμετέχει και στην εταιρεία Harmony(τουριστικά σκάφη), με την Alpha Trust και τους ομίλους Βενετόπουλου και Μαμιδάκη.

Η διοίκηση του ομίλου, για την τρέχουσα χρήση, αναμένει τζίρο 27 εκατ. ευρώ έναντι 25 εκατ. ευρώ το 2001, όταν όμως η χρήση ήταν 18μηνη.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα