Vodafone: Παρουσίαση ολοκληρωμένων λύσεων

Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2002 14:36

Το σύνολο των ολοκληρωμένων εταιρικών υπηρεσιών της παρουσίασε τη Δευτέρα, 17 Ιουνίου, στο επιχειρηματικό κοινό η Vodafone.

Οπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, πρόκειται για υπηρεσίες οι οποίες έχουν δημιουργηθεί με στόχο την αύξηση της αποτελεσματικότητας και τη μείωση του τηλεπικοινωνιακού κόστους των επιχειρήσεων στην Ελλάδα.

Στην παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε, οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τη νέα εφαρμογή ολοκληρωμένης πρόσβασης σε εταιρικό δίκτυο με ενσύρματο και ασύρματο τρόπο, η οποία ήρθε να εμπλουτίσει την ομάδα Wireless Office, των Εταιρικών Υπηρεσιών Vodafone.

Η νέα αυτή εφαρμογή, όπως υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση, προσφέρει στους εργαζόμενους μιας εταιρείας την εύκολη, ασφαλή και συνεχή πρόσβαση στο εταιρικό τους δίκτυο υπολογιστών (L.A.N.) από οπουδήποτε και εάν βρίσκονται στην Ελλάδα, με ενσύρματο (μέσω laptop & σταθερής σύνδεσης internet) ή ασύρματο (μέσω κινητού τηλεφώνου τεχνολογίας GPRS & laptop ή palmtop) τρόπο.

Οι Εταιρικές Υπηρεσίες Vodafone καλύπτουν όλο το φάσμα των τηλεπικοινωνιακών αναγκών μιας επιχείρησης, προσφέροντας λύσεις στους τομείς: Κινητής Τηλεφωνίας, Διασύνδεσης Δικτύων, Ιnternet, Wireless office, Διαχείρισης & Eπικοινωνίας και Υποστήριξης Υπηρεσιών.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα