Σήμερα η Παγκόσμια Ημέρα της RSΜ

Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2012 09:20
UPD:10:56

Την Παγκόσμια Ημέρα της RSM (RSM World Day) θα προωθήσουν στις 20 Σεπτεμβρίου 2012 η RSM Stylianou και τα υπόλοιπα μέλη του δικτύου της RSM σε όλο τον κόσμο.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για «μια γιορτή για την ανάπτυξη και την επιτυχία του δικτύου και μια ευκαιρία για να επιδείξει (η εταιρεία) τις ικανότητες και την τεχνογνωσία της σε παγκόσμιο επίπεδο».

Η RSM είναι το έκτο μεγαλύτερο δίκτυο Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών και Συμβούλων Επιχειρήσεων στον κόσμο και η Παγκόσμια Ημέρα RSM θα συνδέσει τους 32.000 συνεργάτες της, από 700 γραφεία, σε 94 χώρες.

Η Παγκόσμια Ημέρα RSM θα περιλαμβάνει μια μεγάλη επικοινωνιακή καμπάνια εντός και εκτός του δικτύου, συμπεριλαμβανομένης της διαφήμισης στα τοπικά και διεθνή μέσα ενημέρωσης, κοινωνικές και φιλανθρωπικές δράσεις καθώς επίσης και επιχειρηματικές εκδηλώσεις και διαγωνισμούς.

«Την Παγκόσμια Ημέρα της RSM γιορτάζουμε τις αξίες που ενστερνιζόμαστε ως μέλη ενός ισχυρού παγκόσμιου δικτύου υψηλής ποιότητας. Αποτελεί κοινή αρχή μας, η άμεση και αποτελεσματική ανταπόκριση στις ανάγκες των πελατών μας», ανέφερε μεταξύ άλλων η Jean Stephens, CEO της RSM.

Ο Αθως Στυλιανού, Διευθύνων Σύμβουλος της RSM Stylianou, δήλωσε από την πλευρά του: «Είμαστε περήφανοι που είμαστε μέλη του δικτύου της RSM και συμμετέχουμε στην Παγκόσμια Ημέρα της RSM. Το να είμαστε μέλη της RSM μας δίνει τη δυνατότητα να ερχόμαστε σε επαφή με άλλες εταιρείες-μέλη του δικτύου και να αξιοποιούμε την παγκόσμια εμπειρία και γνώση τους προς όφελος των πελατών μας».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα