Νέα προϊόντα εγγυημένου κεφαλαίου από την EFG Eurobank Ergasias

Τρίτη, 25 Ιουνίου 2002 16:07

Την προσφορά τριών νέων επενδυτικών προϊόντων εγγυημένου κεφαλαίου της σειράς Eurostructures που απευθύνονται στους πελάτες του private banking, ανακοίνωσε η EFG Eurobank Ergasias.

Πρόκειται για δύο προϊόντα σε ευρώ και ένα σε δολάριο ΗΠΑ που διατίθενται από τις 25 – 28 Ιουνίου 2002 με σειρά προτεραιότητας και έχουν τα εξής χαρακτηριστικά:

- Global Ranges (II & III): Είναι μια επένδυση έξι μηνών σε ευρώ ή σε δολάριο ΗΠΑ, με ελάχιστο ποσό συμμετοχής 10.000 ευρώ ή δολάρια ΗΠΑ αντίστοιχα. H μέγιστη απόδοση του προϊόντος είναι 7% ετησιοποιημένη για την επένδυση σε ευρώ, 4% ετησιοποιημένη για την επένδυση σε δολάριο και εξαρτάται από τις διακυμάνσεις πέντε υποκείμενων αξιών EUR/USD, EUR/GBP, 3M Euribor, Χρυσός, Πετρέλαιο.

- Index Shark Fin: Είναι μια επένδυση δώδεκα μηνών σε ευρώ, με ελάχιστο ποσό συμμετοχής 10.000 ευρώ. Η απόδοση της επένδυσης είναι συνδεδεμένη με την ενδεχόμενη άνοδο των χρηματιστηριακών δεικτών Euro Stoxx 50 και S&P 500. Προσφέρει ελάχιστη εγγυημένη απόδοση στη λήξη 1,5% και μέγιστη δυνατή απόδοση 19,99%.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΕΥΡΩΒ



Σχολιασμένα