Oργανωτικές ανακατατάξεις στην Elbisco A.E. Συμμετοχών

Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2001 11:42

Ολοκληρώθηκε η αλλαγή κατάταξης της Elbisco A.E. Συμμετοχών, με την κατάταξη της εταιρείας στην εν λόγω κατηγορία. Οπως ανακοινώθηκε σχετικά, την αλλαγή αυτή συνόδευσαν μερικές οργανωτικές ανακατατάξεις στη διοίκηση, στο πλαίσιο της πλήρους ενεργοποίησης της εταιρείας, ως εταιρείας χαρτοφυλακίου και συμμετοχών.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Elbisco A.E., Δημήτρης Ρούσσος θα έχει πλέον τη γενική ευθύνη της λειτουργίας των συνδεδεμένων εταιρειών στην Ελλάδα και αυτών που λειτουργούν και πρόκειται να δημιουργηθούν στο εξωτερικό. Επίσης, διατηρεί τη θέση του προέδρου του διοικητικού συμβουλίου στις βιομηχανικές εταιρείες του ομίλου, Αρτοβιομηχανία Elite A.E., Ελληνική Εταιρία Μπισκότων ΑΒΕ και Ν. Βοσινάκης ΑΒΕΕ, ενώ ορίσθηκε αντιπρόεδρος της εταιρείας Elite Eμπορική Α.Ε., όπως και της νεοϊδρυθείσας Helberica και πρόεδρος της εταιρείας Zito Luks στα Σκόπια.

Τα καθήκοντα του διευθύνοντα συμβούλου των εταιρειών Elite Εμπορική Α.Ε., Ελληνική Εταιρία Μπισκότων ΑΒΕ, Αρτοβιομηχανία Elite A.E. και Ν. Βοσινάκης ΑΒΕΕ, ανέλαβε ένα νέο στέλεχος του ομίλου Φιλίππου, ο κ. Δημήτρης Μέξης. Ο έως τώρα διευθύνων σύμβουλος των εταιρειών Ιωάννης Καβαλιεράτος, ανέλαβε καθήκοντα αντιπροέδρου του διοικητικού συμβουλίου των εταιρειών Aρτοβιομηχανία Elite A.E., Ελληνική Εταιρία Μπισκότων ΑΒΕ, Ν. Βοσινάκης ΑΒΕΕ και Zito Luks στα Σκόπια, ενώ διατηρεί τη θέση του γενικού διευθυντή στη Zito Luks.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα