Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αύριο και την Παρασκευή στην Αττική Οδό

Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2001 11:54

Σύγχρονες ηλεκτρονικές πινακίδες εγκαθιστά η Αττική Οδός Α.Ε., για την καλύτερη εξυπηρέτηση των οδηγών. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης των πινακίδων και για λόγους ασφαλείας, θα γίνουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Ειδικότερα :

* Αύριο, Τετάρτη 31 Οκτωβρίου, από τις 12 τα μεσάνυχτα μέχρι τις 6 το πρωϊ, το ρεύμα προς Αθήνα από τον κόμβο νούμερο 20, έως την οδό Γέρακα, θα είναι κλειστό στην κυκλοφορία. Η κίνηση από το αεροδρόμιο προς Αθήνα, θα εξυπηρετείται μέσω της Αττικής Οδού μμέχρι τον κόμβο νούμερο 20 και στη συνέχεια μέσω της οδού Λαυρίου. Το αντίθετο ρεύμα προς το αεροδρόμιο, θα λειτουργεί κανονικά.

* Την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου, από τις 12 τα μεσάνυχτα μέχρι τις 6 το πρωϊ, το ρεύμα προς το αεροδρόμιο, στο τμήμα μεταξύ των κόμβων νούμερο 17 και 18, θα είναι κλειστό στην κυκλοφορία και οι οδηγοί που θα κατευθύνονται προς το αεροδρόμιο, θα υποχρεωθούν σε μικρή παράκαμψη. Για διευκόλυνση, οι οδηγοί δεν θα καταβάλλουν διόδια κατά την είσοδό τους στους σταθμούς Γέρακα και Παλλήνης. Το αντίθετο ρεύμα, από αεροδρόμιο θα λειτουργεί κανονικά.

Τα μέτρα αυτά θα υποστηριχθούν από την Τροχαία Αττικής Οδού και από τις ομάδες των αττικών διαδρομών.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα