Νέο διοικητικό συμβούλιο στη Φ. Νάκας

Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2002 17:40

Την έκφραση της ονομαστικής αξίας της μετοχής και του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας Φίλιππος Νάκας σε ευρώ ενέκρινε η τακτική γενική συνέλευση τών μετόχων της.

Συγκεκριμένα το μετοχικό κεφάλαιο αυξάνεται κατά 82.796,77 ευρώ και κατά συνέπεια από 3.721.203,23 ευρώ διαμορφώνεται σε 3.804.000 ευρώ. Η διαφορά της αυξήσεως θα καλυφθεί από τους λογαριασμούς που αναφέρονται στις διαφορές απο αναπροσαρμογές περιουσιακών στοιχείων και καταβεβλημένη διαφορά από έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο. Ταυτόχρονα η ονομαστική αξία της μετοχής διαμορφώνεται σε 0,60 ευρώ, ενώ ο αριθμός των μετοχών δεν μεταβάλλεται.

Επίσης, η γενική συνέλευση αποφάσισε την εκλογή του νέου διοικητικού σμυβλουλίου εξαιτίας της λήξης της θητείας του προηγούμενου αλλά και για να εναρμονιστεί η εταιρεία με τις διατάξεις του νόμου που αφορούν την εταιρική διακυβέρνηση.

Συγκεκριμένα, εξελέγησαν ως εκτελεστικά μέλη του διοικητικού συμβουλίου οι κ. Kωνσταντίνος Φ. Νάκας, Γεώργιος Φ. Νάκας, Ανδρέας Θ. Τσιτάκης και Στέλιος Δ. Βασιλάκης, ενώ ως μη εκτελεστικά μέλη οι κ. Σπύρος Α. Μπαρμπάτος, Δημήτρης Φ. Παπαθεωδορόπουλος και Νικόλαος Χ. Χατζηγεωργίου.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΝΑΚΑΣ



Σχολιασμένα