Intracom Telecom: «Κορυφαίος Συνεργάτης» της Genesys για το 2011

Τρίτη, 02 Οκτωβρίου 2012 14:22

Ως ο «Κορυφαίος Συνεργάτης της Genesys για το 2011», για την ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, τιμήθηκε η Intracom Telecom. Η βράβευση πραγματοποιήθηκε το Σεπτέμβριο στη Βαρκελώνη, κατά τη διάρκεια του συνεδρίου πελατών και συνεργατών «Genesys G-Force 2012».

«Η Intracom Telecom συνεχίζει με επιτυχία να υποστηρίζει και να συμπληρώνει το χαρτοφυλάκιο των Contact Center λύσεων της Genesys ανταποκρινόμενη σε πραγματικές επιχειρηματικές ανάγκες. Είμαστε ευχαριστημένοι που επιλέξαμε την Intracom Telecom ως τον "Κορυφαίο Συνεργάτη" μας για το 2011 για την περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και ευελπιστούμε στην περαιτέρω επέκταση της ομολογουμένως εντυπωσιακής της πορείας», δήλωσε ο κ. Απόστολος Κέμος, Διευθυντής Πωλήσεων της Genesys.

Ο κ. Αναστάσιος Δημόπουλος, επικεφαλής του επιχειρηματικού τομέα τηλεπικοινωνιακού λογισμικού της Intracom Telecom, τόνισε από την πλευρά του πως «η μακρόχρονη συνεργασία με τη Genesys είναι αποτέλεσμα της δέσμευσής μας να προσφέρουμε τεχνολογική υπεροχή η οποία δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες μας να αναπτύξουν γρήγορα ολοκληρωμένες λύσεις εξυπηρέτησης πελατών, βελτιώνοντας την εμπειρία του τελικού χρήστη».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα