ΟΤΕ: Eνημερωτική ημερίδα για ξένους επενδυτές

Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2002 14:02

Ημέρα Επενδυτών διοργανώνει ο ΟΤΕ με στόχο τη συνεχή ενημέρωση της διεθνούς χρηματο-οικονομικής κοινότητας.

Πρόκειται για την πρώτη φορά που ο ΟΤΕ θα υποδεχτεί στην Ελλάδα αναλυτές – εκπροσώπους των σημαντικότερων ξένων οίκων, ενώ αποτελεί και την πρώτη ανάλογη παρουσίαση που κάνει ένα χρόνο αφού η Ελλάδα πέρασε από το καθεστώς των «αναδυόμενων» αγορών στις «ανεπτυγμένες» αγορές. Επιπλέον, η συνάντηση αυτή, όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση του ΟΤΕ, θα δώσει και το «στίγμα» της πρόσφατης Διοίκησης του Οργανισμού, η οποία επιθυμεί να διευρύνει τα κανάλια επικοινωνίας με την επενδυτική κοινότητα.

Στις παρουσιάσεις που θα κάνει η διοικητική ομάδα του ΟΤΕ με επικεφαλής τον Πρόεδρο και Δ/νοντα Σύμβουλο κ. Λευτέρη Αντωνακόπουλο θα καλύπτονται όλες οι δραστηριότητες του Ομίλου σε εγχώρια και διεθνή αγορά. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στο όραμα και τα σχέδια του ΟΤΕ αλλά και στις διεθνείς επενδύσεις του. Παράλληλα, οι αναλυτές – επενδυτές θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά όλα τα διευθυντικά στελέχη του ΟΤΕ και των θυγατρικών του (management team Ομίλου) και να ανταλλάξουν απόψεις για διάφορα θέματα.

Υλικό από τις παρουσιάσεις θα είναι διαθέσιμο στο site του ΟΤΕ (δ/νση www.ote.gr/oteweb/english/investors/presentations.htm) την Παρασκευή 28/6.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΤΕ



Σχολιασμένα