Intrasoft International: Πιστοποίηση με CMMI-επίπεδο 3

Πέμπτη, 04 Οκτωβρίου 2012 10:56

Με το Επίπεδο 3 του Μοντέλου Ωριμότητας Διεργασίας (Capability Maturity Model Integration - CMM v1.3) πιστοποιήθηκε η Intrasoft International, για τις δραστηριότητες ανάπτυξης λογισμικού στα γραφεία της σε Λουξεμβούργο, Βρυξέλλες, Αθήνα και Βουκουρέστι.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, «πρόκειται για τη μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που επιτυγχάνει αυτήν την πιστοποίηση, τη 2η (από τις μόνο 2) στο Λουξεμβούργο -όπου βρίσκονται τα κεντρικά της γραφεία- την 4η (από τις μόνο 4) στο Βέλγιο και την 3η (από τις μόνο 4) στη Ρουμανία και μία από τις πολύ λίγες στην Ευρώπη».

Σημειώνεται ότι το CMMI είναι ένα πλαίσιο που περιγράφει τα κύρια στοιχεία μίας αποτελεσματικής διαδικασίας ανάπτυξης λογισμικού και το μοντέλο του περιγράφει την εξελικτική πορεία βελτίωσης από μία πρωτόλεια διαδικασία σε μία τελική.

Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Intrasoft International, κ. Αθανάσιο Κωτσή, προτεραιότητα της εταιρείας αποτελεί η διαρκής αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τον πελάτη, η ικανοποίηση όλων των ενδιαφερομένων μερών της εταιρείας, καθώς και η βελτιστοποίηση των εσωτερικών διαδικασιών.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα