Ικανοποίηση DHW για τα γερμανικά δημοσιεύματα υπέρ της Ελλάδας

Παρασκευή, 05 Οκτωβρίου 2012 14:47
UPD:14:54

Τα δημοσιεύματα του γερμανικού Τύπου για την Ελλάδα, χαιρετίζει με ανακοίνωσή του ο εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του Γερμανο-Ελληνικού Επιχειρηματικού Συνδέσμου (DHW) Φαίδων Κοτσαμπόπουλος, εκφράζοντας την ευχή να ακολουθήσει σύντομα αυτή την τροπή της ειδησεογραφίας και ο επιχειρηματικός κόσμος, επενδύοντας και πάλι στην Ελλάδα.

«Tο σημερινό πρωϊνό ηλεκτρονικό μας briefing από το Handelsblatt μας εξέπληξε με ένα για τα γερμανικά δεδωμένα ασυνήθιστο κείμενο γεμάτο συμπάθεια και αλληλεγγύη για την Ελλάδα και τον Πρωθυπουργό της. Μετά το χθεσινό Wall Street Journal Deutschland όπου ο Αντώνης Σαμαράς εκθειάζεται σαν το «πλέον σίγουρο λιμάνι εν μέσω της καταιγίδας» και την «τελευταία ελπίδα των Ευρωπαίων ηγετών για την παραμονή της χώρας στην Ευρωζώνη» έρχεται σήμερα το Handelsblatt με μία πολυσέλιδη συνέντευξη μαζί του εφ όλης της ύλης», αναφέρει ο κ. Κοτσαμπόπουλος.

Τονίζει επίσης ότι οι ο DHW θα κάνει «ό,τι μπορεί» προκειμένου να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη προς την Ελλάδα, αρκεί όπως λέει, και η πολιτική ελίτ «να πάρει και αυτή τα σωστά μηνύματα και ιδιαίτερα οι βουλευτές της φιλοευρωπαϊκής πτέρυγας να αναλογισθούν τις μεγάλες τους ευθύνες απέναντι στο έθνος και την διασπορά». «Είναι χρέος τους να μην αγνοήσουν αυτήν την θετική εξέλιξη της εικόνας της Ελλάδος και να στηρίξουν την κυβέρνηση και τους εταίρους της», καταλήγει.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα