Randstad Hellas: Στην Ελλάδα το ιστιοφόρο Stad Amsterdam

Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2012 13:54
UPD:13:54

Το ιστιοφόρο Stad Amsterdam, το οποίο πραγματοποίησε την πρώτη του επίσκεψή στην Ελλάδα στις 5 και 6 Οκτωβρίου 2012, παρουσίασε η Randstad Hellas.

Το Stad Amsterdam κατασκευάστηκε από τη Randstad Holding σε συνεργασία με το δήμο του Αμστερνταμ. Κατά τη διάρκεια κατασκευής του δόθηκε η ευκαιρία σε 138 άνεργους να αποκτήσουν εργασιακή εμπειρία και κατάρτιση, ενώ ακόμα και σήμερα προσφέρει θέσεις για πρακτική άσκηση σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν εργασιακή εμπειρία σε ένα ιστιοφόρο, αλλά και στον κλάδο του τουρισμού και της φιλοξενίας.

Επίτιμος προσκεκλημένος στο ιστιοφόρο ήταν ο κος. Frits Goldschmeding, ιδρυτής της Randstad το 1960 και η σύζυγός του Petra.

«Το πλοίο αυτό συμβολίζει τη θέση της Randstad σε παγκόσμιο επίπεδο, τη διεθνή της απήχηση και την υπερηφάνεια της για τις υπηρεσίες που παρέχει για την Εύρεση Προσωπικού και το Ανθρώπινο Δυναμικό», αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της.

«Ομόφωνα όλοι συμφωνούμε ότι τα περασμένα χρόνια υπήρξαν σημαντικές προκλήσεις για την τοπική αγορά εργασίας. Λαμβάνοντας υπόψη τις δυσκολίες στις οποίες οι εργοδότες έπρεπε να ανταπεξέλθουν, αλλά και το γεγονός ότι για κάποιες επιχειρήσεις υπήρξε μια υποχρεωτική "προσαρμογή" στο νέο οικονομικό περιβάλλον, πιστεύω ότι η επίσκεψη του ιστιοφόρου στην Ελλάδα ήταν συμβολική αλλά και η πλέον ενδεδειγμένη» ανέφερε, μεταξύ άλλων, η κ. Leigh Ostergard, διευθύνουσα σύμβουλος της Randstad Hellas.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα