Επιμελητήριο Φθιώτιδας: Aδικα μέτρα οδηγούν σε αφανισμό χιλιάδων ΜμΕ

Επιστολή προς τους βουλευτές που εκλέγονται στο νομό
Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2012 12:59
UPD:12:59

Κάλεσμα σε όλους τους βουλευτές Φθιώτιδας να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να ψηφίσουν με γνώμονα «το καλό και τις επιθυμίες του φθιωτικού λαού», απευθύνει το Επιμελητήριο Φθιώτιδας, ενόψει της ψήφισης των νέων μέτρων.

Σε σχετική επιστολή προς τους βουλευτές που εκλέγονται στο νομό εκτιμάται πως «μέσα από σκληρά και αντιλαϊκά μέτρα, μέτρα άδικα και δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα» θα υπάρξει αφανισμός χιλιάδων μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Όπως αναφέρει το Επιμελητήριο, «οι οριζόντιες φορολογικές επιβαρύνσεις είναι αφενός υψηλές και αφετέρου εκτεταμένες έτσι ώστε πραγματικά η έννοια της ρευστότητας στην αγορά να υπάρχει μόνο στο επίπεδο της φαντασίας».

Στην επιστολή αναφέρεται επίσης ότι μπροστά στα νέα μέτρα, «οι μόνες λέξεις που μπορούν να περιγράψουν τα συναισθήματα της ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας είναι οργή, αγανάκτηση και απόγνωση».

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας σημειώνει ακόμη πως η κυβέρνηση και σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος, οφείλουν να διαδραματίσουν με σύνεση το ρόλο που τους επεφύλαξε η ιστορία τους τόπου και υπογραμμίζει ότι οι όποιες αποφάσεις πρέπει να είναι απόλυτα συμφέρουσες, μελετημένες και εφαρμόσιμες.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα