Στην Ελλάδα ο Γιοχάνες Χαν στις 19 - 20 Οκτωβρίου

Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2012 18:19
UPD:18:21

Η αξιοποίηση των κονδυλίων του ΕΣΠΑ θα είναι το κύριο αντικείμενο της επίσκεψης του ευρωπαίου επιτρόπου περιφερειακής πολιτικής Γιοχάνες Χαν στην Ελλάδα στις 19 και 20 Οκτωβρίου.

Η αξιοποίηση των κονδυλίων του ΕΣΠΑ και μάλιστα εκείνων που αφορούν στην ανάπτυξη της περιφέρειας θα είναι το κύριο αντικείμενο της επίσκεψης του ευρωπαίου επιτρόπου περιφερειακής πολιτικής Γιοχάνες Χαν, ο οποίος θα βρίσκεται στην Ελλάδα στις 19 και 20 Οκτωβρίου.

Την Παρασκευή, ο επίτροπος θα λάβει μέρος σε συνάντηση εργασίας για το ΕΣΠΑ, με τη συμμετοχή των επικεφαλής των 13 Περιφερειών στα γραφεία της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, με τη συμμετοχή του γενικού γραμματέα Επενδύσεων και Ανάπτυξης Γιώργου Γιαννούση.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας, ο Επίτροπος συνοδευόμενος από τον επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της ΕΕ στην Ελλάδα Πάνο Καρβούνη, θα αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη, όπου θα πραγματοποιήσει ενημερωτική συνάντηση με εκπροσώπους επιχειρηματικών Συνδέσμων και Φορέων.

Το Σάββατο, ο κ. Χαν θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη και στη συνέχεια θα επισκεφθεί έργα στην πόλη της Θεσσαλονίκης που συγχρηματοδοτούνται από την ΕΕ.

Το αρχικό πρόγραμμα προέβλεπε συνάντηση του επιτρόπου και με τον υπουργό Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη, η οποία ωστόσο ματαιώθηκε λόγω της συμμετοχής του υπουργού στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ στις Βρυξέλλες.

Πηγή: ΑΜΠΕ



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα