Παγκόσμια Ημέρα Αποταμίευσης στις 31 Οκτωβρίου

Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2012 12:15
UPD:13:15

Παγκόσμια Ημέρα Αποταμίευσης στις 31 Οκτωβρίου και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο γιορτάζει και φέτος με πανελλαδική ενημερωτική καμπάνια στα σχολεία, αλλά και μεγάλες κληρώσεις για τους καταθέτες του.

«Το μήνυμα της αποταμίευσης στις μέρες μας γίνεται όλο και πιο ισχυρό, βρίσκοντας όλο και περισσότερους εκφραστές. Ωστόσο, το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, αυτό το μήνυμα, αυτόν τον θεσμό, τον υπηρετεί από την πρώτη κιόλας ημέρα λειτουργίας του, γιατί όπως η ιστορία έχει δείξει, η αποταμίευση ειδικά σε δύσκολες εποχές γίνεται κύριος μοχλός της οικονομίας και ουσιαστικό μέτρο στήριξης της κοινωνίας», δήλωσε ο πρόεδρος του ΤΤ κ. Κλέων Παπαδόπουλος.

Όπως κάθε χρόνο, διευθυντές καταστημάτων του δικτύου ΤΤ και της πρώην Τ Bank επισκέπτονται όλο τον Οκτώβριο εκατοντάδες σχολεία ανά την Ελλάδα, προωθώντας το μήνυμα της αποταμίευσης στη νέα γενιά.

Επίσης, φέτος με πρωτοβουλία του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, θα μοιραστεί στις βιβλιοθήκες των σχολείων που θα επισκεφθούν οι διευθυντές δικτύου και η έκδοση «Αποταμίευση και Διαχείριση Χρήματος στην Ελληνική Ιστορία».

Ο εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Αποταμίευσης θα κορυφωθεί στις 31 Οκτωβρίου, με τις μεγάλες ετήσιες κληρώσεις των καταθετικών λογαριασμών «Μεγαλώνω» για παιδιά, «Ταμιευτήριο 18 Plus» και «Αποταμιεύω».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα