Στρατηγική συνεργασία BETANET με τουρκική εταιρεία

Παρασκευή, 05 Ιουλίου 2002 12:25
UPD:12:30

Σε συμφωνία αποκλειστικής συνεργασίας με την τουρκική εταιρεία GOK Insaat στους τομείς της βαριάς προκατασκευής, των ειδικών στερεωτικών επεμβάσεων και λοιπών έργων Πολιτικού Μηχανικού για τη γεωγραφική περιοχή των βαλκανικών και παρευξείνιων κρατών καθώς και στη Μέση Ανατολή προχώρησε η ΒΕΤΑΝΕΤ. Παράλληλα, όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της τελευταίας, προβλέπονται και σταυροειδείς συνεργασίες στην ελληνική και τουρκική αγορά.

Η τουρκική εταιρεία ιδρύθηκε το 1962, έχει έδρα την Κωνσταντινούπολη και είναι από τις πρωτοπόρες και μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου της βαριάς προκατασκευής στην Τουρκία. Διαθέτει δύο βιομηχανικές μονάδες παραγωγής προκατασκευασμένων στοιχείων σκυροδέματος στην ευρωπαϊκή και ασιατική Τουρκία και έχει εκτελέσει πλήθος σημαντικών ιδιωτικών κυρίως έργων βιομηχανικού και οικιστικού χαρακτήρα.

Παράλληλα, μέσω της συγγενούς κατασκευαστικής εταιρείας GOK YAPI καλύπτει και τις ανάγκες κατασκευής των έργων με αποτέλεσμα, όπως υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση, να μπορεί να παρέχει και αυτή, όπως και η ΒΕΤΑΝΕΤ μέσω της θυγατρικής της ΕΚΑΤ-ΕΤΑΝ, ολοκληρωμένες υπηρεσίες και έργα σε συνδυασμό με τη βαρειά προκατασκευή.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα