Delta: Υπόσχεση για επανέναρξη των πτήσεων Αθήνα - Nέα Υόρκη

Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2012 12:54
UPD:12:54

Υπόσχεση για επανέναρξη των πτήσεων της από Αθήνα προς Νέα Υόρκη από το Μάιο του 2013 έδωσε με αφορμή τη διακοπή των πτήσεων για τη χειμερινή περίοδο από το περασμένο Σάββατο η Delta Airlines.

Η εποχιακή καθημερινή απευθείας πτήση της αμερικανικής εταιρείας θα αρχίσει εκ νέου στις 17 Μαΐου 2013, μετά τη χειμερινή της διακοπή από τις 27 Οκτωβρίου 2012. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η πτήση θα πραγματοποιείται καθημερινά καθ΄ όλη τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου αιχμής με αεροσκάφη Airbus A-330-300, 298 θέσεων σε συνεργασία με τους εταίρους της Delta, Air France, KLM και Alitalia

«Η Ελλάδα υπήρξε ανέκαθεν ένας δημοφιλής θερινός προορισμός για τους Αμερικανούς παραθεριστές και είναι απόλυτα λογικό να εκτελούμε το συγκεκριμένο δρομολόγιο την περίοδο κατά την οποία υπάρχει μεγαλύτερη ζήτηση, δηλαδή κατά τους θερινούς μήνες», δήλωσε ο κ. Perry Cantanutti, Senior Vice President της Delta για την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική. H πραγματοποίηση δρομολογίων σε εποχιακή βάση αποτελεί ένα προληπτικό και επιτυχημένο μέτρο που έχουμε λάβει, προκειμένου να προστατεύσουμε τα έσοδά μας, προσαρμόζοντας την προσφορά με τη ζήτηση. Προσβλέπουμε στη μεταφορά χιλιάδων Αμερικανών ταξιδιωτών στην Αθήνα το ερχόμενο καλοκαίρι, τονώνοντας την τοπική οικονομία».

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι διεθνείς πτήσεις της Delta περιλαμβάνουν την επέκταση της υπηρεσίας Wi-Fi από το 2013. Επίσης, το Μάιο του 2013 η Delta θα εγκαινιάσει τις καινούργιες εγκαταστάσεις της στο Terminal 4 του αεροδρομίου JFK της Νέας Υόρκης, προσφέροντας ό,τι πιο σύγχρονο σε τεχνολογία και κτιριακή υποδομή με άνετη και χωρίς ταλαιπωρία μετεπιβίβαση σε οποιονδήποτε από τους 55 και πλέον προορισμούς στις ΗΠΑ, τη Λατινική Αμερική και την Καραϊβική.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα