Στην τελική ευθεία προς την Παράλληλη Αγορά η Newsphone

Δευτέρα, 08 Ιουλίου 2002 13:36

Στην τελική ευθεία για την εισαγωγή των μετοχών της στην Παράλληλη Αγορά του ΧΑΑ βρίσκεται η εταιρεία παροχής υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας Newsphone Hellas μετά την έγκριση που έλαβε από το διοικητικό συμβούλιο του Χρηματιστηρίου, στις 27/6/2002.

Η εταιρεία θα διαθέσει 1.462.000 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές ως εξής: 1.392.400 με δημόσια εγγραφή στο ευρύ επενδυτικό κοινό και 62.600 με ιδιωτική τοποθέτηση.

Ο συντονιστής κύριος ανάδοχος για την εισαγωγή της Newsphone στο Χρηματιστήριο είναι η Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδος, κύριος ανάδοχος η Omega Bank και σύμβουλος έκδοσης η Ωμέγα Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ.

Κύριος σκοπός της Newsphone είναι η συλλογή, επεξεργασία, και παροχή περιεχομένου στο κοινό χρησιμοποιώντας προηγμένες τεχνολογίες μέσα από εναλλακτικά δίκτυα σταθερής ή κινητής τηλεφωνίας.

Η εταιρεία υπέβαλε αίτηση εισαγωγής στην Παράλληλη Αγορά το 2000 με σκοπό να αντλήσει τα απαραίτητα κεφάλαια για τη χρηματοδότηση της σχεδιαζόμενης επέκτασής της και για τη διεύρυνση των παρεχόμενων υπηρεσιών της.

Σημειώνεται τέλος ότι η Newsphone είναι η πρώτη εταιρεία του κλάδου της Παροχής Υπηρεσιών Προστιθέμενης Αξίας που εισάγεται στο ΧΑΑ.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα