Νέο προϊόν εγγυημένου κεφαλαίου από την Citibank

Τρίτη, 09 Ιουλίου 2002 18:06

Νέο καταθετικό προϊόν εγγυημένου κεφαλαίου διάρκειας δύο ετών και με παροχή επιπλέον bonus στην απόδοση προσφέρει η Citibank.

Το διετές CitiSmart 6 STARS συνδέεται με έξι διεθνείς μετοχές μεγάλης κεφαλαιοποίησης. Στο τέλος της διετίας συγκρίνεται η αρχική και η τελική τιμή των έξι μετοχών.

Η τιμή της μετοχής με τη μικρότερη (θετική ή αρνητική) απόδοση λαμβάνεται ως βάση για τον υπολογισμό της τελικής απόδοσης της κατάθεσης. Παράλληλα, η τιμή της μετοχής με την χαμηλότερη απόδοση ενισχύεται και προστατεύεται με επιπλέον bonus 20% για καταθέσεις σε Ευρώ ή 10% για καταθέσεις σε δολάρια ΗΠΑ, ενώ το αρχικό κεφάλαιο είναι 100% εγγυημένο. Το CitiSmart διατίθεται στο επενδυτικό κοινό μέχρι και την Δευτέρα 22 Ιουλίου.

Το bonus παρέχει τη δυνατότητα απόδοσης ακόμη και σε περίπτωση πτώσης των μετοχών. Εάν η μετοχή με τη χαμηλότερη απόδοση έχει σημειώσει πτώση, τότε το ποσοστό της πτώσης θα αφαιρεθεί από το bonus, ενώ, εάν η πτώση ξεπεράσει το όριο αυτό, ο επενδυτής έχει τουλάχιστον απόλυτη εγγύηση του αρχικού κεφαλαίου του.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα